Utflukter på Kreta - Tyrkiareiser
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback

 

Utflukter på Kreta med Tyrkiareiser


Gramvousa & Balos   - Heldagsutflukt 


Starter fra: RethymnoChaniaHeraklion 

Oppdag en av de vakreste strendene i verden. Balos-lagunen er hvert år på de 10 beste strendene i verden. Under fergeturen kan du beundre fenomenet "Elevation of Crete" som du tydelig kan se på klippekantene på denne siden. Første stopp er øya Gramvousa hvor det er en venetiansk festning. Det andre stoppet er på Balos lagune hvor vi blir i tre timer. En båttur du ikke må gå glipp av. 

Ikke inkludert i prisenMat og drikkeBåtbillett (halv pris for barn under 11 år.) 

Ta med: Komfortable skoKeps / hattsolkremsolbrillerBadetøy og håndklePenger for en båtbillett. 

 


 

Falassarna Beach  - Heldagsutflukt 


Starter fraRethymno 

Utflukten starter med at vi kjører ca 2 timer over toppen av Chania by og gjennom Kastelli før vi ankommer Fallas. Der har vi fire ledige timer på å svømme i det krystallklare vannet i Fallasarna. Du har også muligheten til å besøke de gamle stedene i den gamle byen Fallasarna. Selvfølgelig er det tid for et godt måltid på en hyggelig restaurant du ønsker. 

Ikke inkludert i prisen: Mat og drikke. 

Ta med: Komfortable skoKeps / hattsolkremsolbrillerBadetøy og håndklePenger. 

 


 

Knossos & Heraklion by  - Heldagsutflukt, engelsktalende guide 


Starter fra: Chania 

Bli med på en reise tilbake i tid. Besøk King Minos palass og lær om den minoiske sivilisasjonen som blomstret i bronsealderen. Mange myter er knyttet til dette stedet, for eksempel myten om Daedalos og Icarus, så vel som den berømte myten om labyrinten og Minotauren. Utflukten begynner med en busstur til Knosson med et kort stopp på veien. Vel fremme vil du bli guidet gjennom palasset i 1,5 timer før det er tid for privat tid i Heraklion i omtrent tre timer. 

Ikke inkludert i prisen: Mat og drikkeInngangsbillett (gratis hvis du er EU-borger opptil 25 år eller barn opptil 5 år fra et land utenfor EU) eller kombinasjonsbillett 20 € (Knossos palass og museum) eller redusert inngang 8 € (gitt til EU-borgere over 65 år år) 

Ta medKomfortable skoKeps / hattsolkremsolbrillerBadetøy og håndklePenger for entre. 

 


 

SUP og snorkling  Marathi Bay  - Halvdagsuflukt, engelsktalende guide 


Starter fraChania 

Ved Marathis og Loutrakis krystallklare og rolige vann er det perfekte miljøet skapt for deg å stå på paddleboard! Padle rundt det krystallklare, turkise vannet og oppdag fantastiske steder guidet av erfarne SUP-instruktører. Etter et introduksjonskurs om grunnleggende padleteknikker, hvordan du reiser deg, snur og stopper, setter du kursen mot bukten, utforsker hulene som er skjult over kysten, svømmer, tar bilder og snorkler. Alt utstyr (masker, snorkler) blir levert av teamet. 

Inkludert i prisenVann og snackbar. Transport fra hotelletKortfilm og bilder sendt  e-post. 

Ta medKomfortable klær og bytt. 

 


 

Yoga  en olivenlund  - Halvdagsutflukt 


Starter fraChania 

Bli med på yoga og fordyp deg i en 2-timers økt. Yoga-plattformen ligger under et gammelt eiketrær omgitt av middelhavsnatur i en fredelig hage på en olivenlund, ikke langt fra Chania by. I øktene jobber vi med å strekke, åpne opp og frigjøre blokkeringer i kroppen, slik at energien strømmer så fritt som mulig. Målet vårt er å få kropp og sjel i balanse ved å øve på asanas, pranayama og meditasjon som vil gjøre oss mer energiske, fredelige og kreative. 

Inkludert i prisen: Lån av yogamatte. Lokal urtete og sunn frokost med lokal yoghurt, honning og økologiske grønnsaker og frukt umiddelbart etter treningen. 

Ikke inkludert i prisen: Transport til og fra olivenlunden. 

Ta medKomfortable klær og bytt. 

 


 

Elafonisi Beach - Heldagsutflukt 


Starter fraChania 

Et lite paradis på jorden og også kalt Kreta Maldivene. Elafonisi øy og strand er et sted med hvite sanddyner, krystallklart turkis vann og korallrosa sand. Øya Elafonisi ligger på den sørvestlige delen av Kreta, omtrent 1,5 timers busstur fra byen Chania. Under reisen får du informasjon om landsbyene vi kjører forbi og historien bak Elafonisi. Øya Elafonisi regnes som et beskyttet område av Natura 2000, da det er det naturlige habitatet for sjeldne og truede dyre- og plantearter. Vell framme på Elafonisi er det 4 timer av din egen tid å oppdage dette vakre stedet. På vei tilbake stopper vi til lunsj i Agia Sofia-hulen. 

Ikke inkludert i prisen: Mat og drikke. 

Ta med: Komfortable skoKeps / hattsolkremsolbrillerBadetøy og håndkle. 

 


 

Utfluktsprogramme med gjeldende priser er tilgjengelige  destinasjonen. 
Bestilling og betaling skjer  stedet. 
Kontakt guiden  hotelbesøk eller ring vår servicetelefonen for bestilling.