Tyrkiareiser flyr med Norwegian, Corendon Airlines, Tailwind, SunExpress og Widerøe.
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid

Flyinformasjon


SunExpress


SunExpress er et tyrkisk flyselskap, grunnlagt i 1989 som et datterselskap av Turkish Airlines og Lufthansa. SunExpress har base i Antalya, og hadde over 7 millioner passasjerer i 2014.


Bagasje

Alle passasjerer over 2 år kan fritt ta meg seg 20 kg bagasje + 8 kg håndbagasje. Barn under 2 år kan ta med en gratisk barnevogn. Vær oppmerksom på at du vill bli belastet med et gebyr på ca 15€ pr.kg for evt overvekt. Jvf. Gjelder EU-reglene, må hver enkelt bagasje max veie 32 kg.


Setereservasjon og mat om bord

På våre flyreiser med SunExpress kan du reservere ønsket sete på flyet og betille mat ombord - men ikke tidligere en 21 dager før avreise og senest 5 dager før avreise. Du kan reservere sete og mat her:

http://www.sunexpress.com/en/before-the-journey/add-service

Fyll ut ‘’Book extra for your flight’’ Bookin code = Din reservasjonsnummer ( f.eks.MIXX123456) Tour operator= Tyrkiareiser


Spesiell bagasje

Vil du ta med for eksempel sportsutstyr eller en spesiell bagasje? Bruk følgende lenke:

http://www.sunexpress.com/no/luggage/sportsspecial-baggage


Pegasus Airlines


Pegasus Airlines er et tyrkisk flyselskap grunlagt i 1990. Pegasus Airlines har base i Istanbul og flyr både charter og rutefly til mer en 100 destinasjoner i hendholdsvis, Tyrkia og Europa.


Bagasje

Alle passasjerer over 2 år er fri til å ta med 20 kg bagasje + 8 kg håndbagasje. Barn under 2 år kn ta med en gratis barnevogn. Vær oppmerksom på at du vil bli belastet et gebyr på ca 10€ pr.kg for eventuelt overvekt. See gjeldene EU-regler, for hver koffert kan max vei 32kg.


Setereservasjon og mat om bord

På våre flyreiser med Pegasus Airlines er det ikke mulig å forhånsbestille setereservasjon på flyet. Det er heller ikke mulig og forhåndbestille mat, men snacks og drikkevarer kan kjøpes ombord på flyet.


Spesiell Bagasje

Vil du ta med for eksempel sportsutstyr eller annen spseiell bagasje? Bruk følgende lenke:

https://flypgs.com/da#sport
Turkish Airlines


Turkish Airlines er Tyrkias nasjonal flyselskap. Selskapet ble grunnlagt i 1933 og har base i Istanbul. Turkish Airlines har et nettverk av innenlandske og internasjonale ruteflygninger til 279 forskjellige destinasjoner rundt om i verden. Vær oppmerksom på at alle fly til Nord-Kypros er med mellomlanding i Istanbul.


Bagasje

Alle passasjerer over 2 år er fri til å ta med 30 kg bagasje + 8 kg håndbagasje. Barn under 2 år kn ta med en gratis barnevogn. Vær oppmerksom på at du vil bli belastet et gebyr på ca 10€ pr.kg for eventuelt overvekt. See gjeldene EU-regler, for hver koffert kan max vei 32kg.


Mat om bord

Mat om bord er inkludert på alle flyreiser med Turkish Airlines. På utlandsflygninger serveres vanligvis et varmt måltid. På innlandsreiser serveres normalt en sandwich eller lignende.


Vær oppmerksom på at alle navn er stavet riktig, at navnene stemmer med navnet som er skrevet i passet og at fødselsdatoen er riktig oppgitt! Turkish Airlines tillater en endring på maks 3 tegn etter kjøpet. Større endringer er ikke tilatt-heller ikke for en avgift. Dette er flyselskapets regler og Tyrkiariser kan ikke holdes ansvarlig for dette.


 


Bistand i lufthavnen

Hvis du trenger hjelp på flyplassen, er det viktig at du gir Tyrkiareiser beskjed så snart som mulig og i god tid før avreise.Service ombord

Det er mulig og kjøpe mat, drikkevarer, kaffe og te om bord på vår fly. Ombord er det også et mindre utvalg av Tax-Free varer man kan kjøpe.Gravide reisende


Passasjerer med SunExpress aksepteres til uke 35. Vær oppmerksom på at flyplassene i Tyrkia er svært strenge om graviditet og fly, og vi anbefalerat du tar med legeattest fra din egen lege. Mixx Travel kan ikke holdes ansvalig dersom du blir nektet avgreise fra flyplassen på grunn av graviditet. 


Passasjerer med Norwegian aksepteres opptil 4 uker før forventet fødsel.Pass og visum


For de fleste land utenfor Schengen må passet være gyldig 6 måneder etter hjemkomst. Passet må være skadefritt for at det skal være gyldig. Sørg for at passet er oppbevart i safe eller låst koffert om du ikke bærer det med deg. Barn må ha eget pass. Reisende med andre pass enn ordinære norske pass må selv undersøke om de trenger visum for innreise. Reisende som ikke er norske statsborgere, som har norsk fremmedpass samt norske statsborgere som er født under en annen nasjonalitet, må selv undersøke om de behøver visum og sørge for å ha gyldig innreisetillatelse til ferielandet. Det søkes gjennom vedkommende lands ambassade/konsulat. Opplysninger om visum og utenlandske ambassader/konsulater i Norge fås ved henvendelse til Utenriksdepartementet, og på deres hjemmeside. Tyrkiareiser tar forbehold om endringer og henviser til respektive lands ambassade/konsulat og Utenriksdepartementet, som til enhver tid er oppdatert.Tyrkia - pass og visum

For norske statsborgere kreves ikke visum til Tyrkia  (for reiser opp til 90 dager) men passet må være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejsen. Er du statsborger i et annet land skal du kontakte den tyrkiske ambassade i Oslo .Tlf 22128760 For medborgere med andre nasjonaliteter kan visum være påkrevd. Ta kontakt med den aktuelle ambassaden. Bestill visum i god tid før avreise. Vi reserverer oss for eventuelle endringer i visumreglene. 

Spedbarn må også ha pass med foto. Tyrkiareiser er ikke ansvarlig for følgene av at reisende ikke har gyldig pass eller visum.

Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost