Bærekraftig turisme i Tyrkia - Tyrkiareiser
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 

Bærekraftig turisme i Tyrkia - The Sustainable Tourism Programme


Er du klar for å lese om det fantastiske arbeidet som pågår innenfor bærekraftig turisme i Tyrkia? La oss ta en titt på "The Sustainable Tourism Programme", eller på norsk, "Programmet for bærekraftig turisme" som det også kalles. Den tyrkiske turistnæringen har virkelig satt seg store mål med dette programmet. De har definert klare kriterier som skal følges, og vi vil gjerne dele noen eksempler:

 Programmet vil fungere som et veikart for sertifiseringen av reiselivsnæringen over hele Tyrkia. Kriteriene er rett og slett retningslinjer for bedrifter i alle størrelser som ønsker å bli mer bærekraftige. Disse kriteriene vil virkelig øke bevisstheten rundt bærekraftig turisme i det tyrkiske samfunnet, blant besøkende, reisende, og til og med investorer i reiselivsbransjen. Disse kriteriene er ikke bare viktige for Tyrkia, de er også en viktig del av å oppfylle internasjonale forpliktelser som Paris-avtalen og European Green Deal. Mange av hotellene vi samarbeider med hos Mixx Travel er allerede i ferd med å bli sertifisert, og noen har til og med allerede kommet langt i prosessen. Det viser virkelig engasjementet deres for å ta vare på miljøet og lokalsamfunnet.

Se etter symbolet


Så, når du velger blant våre flotte hoteller i Tyrkia, husk å se etter disse symbolene som viser hvor langt hotellet har kommet i sitt arbeid med bærekraftig turisme. Det er virkelig noe å være stolt av, og kanskje kan det til og med være med på å påvirke valget ditt neste gang du planlegger en ferie. Sammen kan vi virkelig gjøre en forskjell for fremtiden - både for våre egne barn og for hele verden!