Bra å vite før din reise til Tyrkia med Tyrkiareiser
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid

Før avreise


BestillingHos Tyrkiareiser kan du bestille reisen over telefonen, eller via internet på våres hjemmeside eller per e-mail.


Valg av reisemål: Sol, strand, eller noe helt annet? Leilighet, hotell, rundtur, eller golf? Det kan være vanskelig å velge mellom de mange feriemålene som er tilgjenlig og alle de spennende aktivitetene som følger med, spessielt om det er mange som skal bli enige. Våre reisekonsulenter har god kunnskap om hotellene, destnasjonene og de mange aktivitetene på de forskjellige stedene.


Guideservice: Vær oppmerksom på at at vi ikke har skandinaviske guider på våre destinasjoner som Krete og Nord-Kypros. Lokale engelstalende guider er alltid tilgjengelig via telefon. Nummeret finner du i velkomstbrevet du vil mota på bussen eller i informasjonsmappen på hotellet. I Tyrkia har vi ikke guider i Belek, Antalya, Kemer og Cesme. Våre skandinaviske guider i Alanya, Side eller Kusadasi er alltid tilgjengelige via telefon. Telefonnummer får du utlevert  på flyplassen ved ankomst. Hvis du selv har arrangert transport, kontakt  guiderne våre før du forlater flyplassen.


Pass og visum: For norske statsborgere kreves ikke visum til Tyrkia  (for reiser opp til 90 dager) men passet må være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejsen. Er du statsborger i et annet land skal du kontakte den tyrkiske ambassade i Oslo .Tlf 22128760 HUSK at du er ansvarlig for at passet ditt er gyldig og ellers overholder gjeldene regelverk i det aktuelle landet. Blir du nektet innreise på grund av overstående, kan Tyrkiareiser ikke holdes ansvarlig for eventuelle overheadkostnader.


 Bekreftelse/reisebevis: Når du har gjort din bestilling kan du enkelt skrive ut din bekreftelse på www.tyrkiareiser.no under fanen ‘’Min Reise’’. Om du har oppgitt e-postadressen din under bestilling, mottar du automatisk en ordrebekreftelse på din e-mail. Vi ber deg om gå gjenomgå bekreftelsen på din bestilling så fort du motar den. Er navnet riktig bokstavert, stemmer invarteingen med det du ønsket, er reisedaton korekt osv. Skulle det være noen feil av det miste, vennligst kontakt oss umiddelbart. Vær oppmerksom på at bestillingsbekreftelsen er en bekreftelse på bestillingen din og at det er din plikt å sjekke at innholde er korekt.  Ved innbetaling av despositum eller hele besløpet har du akseptert vilkårene som er angitt i bestillingsbekreftelsen, www.tyrkiareiser.no og Tyrkiareiser reisebetingelser – se ‘’Almindelige betingelser for deltagelse i pakkerejser‘’ www.tyrkiareiser.no

 Husk at alle spesielle forespørsler og avtaler må skrives på reisedokumentet. Vi forbeholder oss retten til å vente på hotell eller reisebekreftelse fra reisemålet. Din bestilling kan ta opptil 1-3 dager før den er bekreftet.


AvbestillingsbeskyttelseKan kjøpes ved bestilling - og kan ikke tilføyes senere. Les våre vilkår og betingelser ‘’Almindelige betingelser for deltagelse i pakkerejser’’ der ser du vilkår for avbestilingsforsikring.


Reiseforsikring: Vi anbefaler alle som reiser til utlandet og ha gyldig reiseforikring, sant sjekk opp hva din forsikring inneholder og dekker.Vi vil gjøre oppmerksom på at uten en reiseforsikring kan skader og uhell fort blir ekstremt kotbart.  Forsikring kan kjøpes hos Tyrkiareiser når du bestiller din reise.

Om du har inboforsikring bør du skjekke om den inkluderer reisebeskyttelse utenfor norden. Vi sammarbeider med privatesykehus og leger på våre destinasjoner. Du kan betille en reiseforsikring vie ERV. Vær oppmerksom på at Tyrkiareiser ikke er ansvarlig for forsikringsspørsmål, og at vi ikke kan ta noen avgjørelser mellom forsikringstakeren og forsikringsselskapet.


BilletterNår din reise er fult betalt kan du skrive ut ditt reisebevis/bilett på www.tyrkiareiser.no under fanen ‘’min Reise’’. Om du har skrevet inn din mail adresse vid bestilling kommer ditt reisebevis/ bilett sent automatisk til din mail. Når din reise er fullt betalt, kan du skrive ut billetten din på www.tyrkiareiser.no under "Min reise." Hvis du vil ha billetten sendt med posten, kan dette gjøres mot et gebyr på 50 NOK. På din bilett står det avgangstider og ankomsttider i lokal tid, hotelreservasjon, transport mellom flyplassen og hotellet sant evt. andre inkluderende aktiviteter. Du vil mota ditt boardingkort og setenummer når du sjekker inn på flyplassen. Vær spesielt oppmerksom på avgangstider ved sen avgang -  husk at datoen endres ved midnatt. Hvis du er i tvilom dagene, er du velkommen til å kontakte våre reisekonsulenter. Tyrkiareiser er ikke ansvarlige om du møter for sent til innsjekking på flyplassen.


GruppereiserVi har en spesialavdeling for gruppereiser, og ønsker å sende deg spesialtilbud på flybiletter, hotellopphold og spesielle arrangementer eller konferanser. Vær ute i god tid med din bestilling, vi vil gjerne ha plass til alle i gruppen. En gruppereise betraktes som en samlet reservasjon, så betaling av depositum og restbeløp må betales samlet. For gruppereiser gjelder samme regler som for charterturer. Betalt depositum kan ikke overføres til en annen chartertur eller til de enkelte deltakere på den andre eller samme reisen.


KonferanseMange av våre hoteller tilbyr konferansefasiliteter og kan hjelpe til med å arrangere møter og organisere workshops. Kontakt vår gruppeavdeling for råd og få et skreddersyk tilbud.


Restplasser/last-minute: Når du bestiller en reise i siste minutt kan det hende at hotellet ikke kan bekreftes. I disse tilfellene forbeholder vi oss retten til å flytte våre gjester til et annet hotell av samme kategori.


Uspesifiserte reiserUspesifiserte reiser er av laveste standard, og bør bare velges om du ikke stiller noen krav til hotellets standard, fasiliteter og beliggenhet. Hotel, sant området og by vil bli opplyst ved ankomst til destinasjonen - vi kan ikke gi yttligere informasjon når du bestiller reisen, og mottar ikke ønsker for uspesifiserte reiser. Uspesifiserte reiser anbefales ikke for familier med barn. Innkvartering kan forekomme i hoteller, leiligheter eller rom som ikke er oppført på vår hjemmeside. Det er ingen garanti for privat bad og toalett. Skjer invarteringen i delt leilighet er det ingen garanti for at rommet kan låses. Hotelendring kan skje i løpet av ferien, med 12 timers varsel. Måltider og rengjøring er ikke inkludert i prisen på uspesifiserte reiser. Du kan ikke forvente guideservice på en uspesifisert reise.Transfer er ikke inkludert, men kan bestilles mot en ekstra kostnad. Hvis du reiser alene betaler du et enkeltromstilskudd, som garanterer at du har ditt eget hotelrom eller rom i en delt leilighet, under de samme vilkårene som nevnt ovenfor.  Det mottas ingen klager over indkvarteringsstandaren, faciliteter eller område. Innkvartering kan forekomme i små byer eller landsbyer rundt destinasjonen som er angitt på billetten. Destinasjonen som er oppgitt på biletten, er bare en beskrivelse av området i landet du reiser til, med samme forhold som er nevnt ovenfor.  


ØnskerHar du spesielle ønsker i forbindelse med resen: Havutsikt, bo lavt, bo side om side eller for eksempel plassering i flyet, vennligst be om dette ved bestilling.  Det skal understrekes at vi ikke kan garantere at dine ønsker blir oppfylte, men at vi alltid vil videresende dine ønsker til hotellet, flyselskapet etc. Romfordeling skjer på destinasjon, og vi kan ikke alltid sørge for at dine spessielle ønsker blir oppfylt. Vi ber om at ingen forhåndsforespørsler blir gjort til våre guider eller til hotellets personal, da de heller ikke har mulighet for å garantere dine ønsker før ankomst.

Merk at i enkelte hoteller er det mulighet å betale et gebyr for å sikre et bestemt sted, for eksempel med havutsikt og at på de fleste av våre flyreiser er mulighet for å bestille et bestemt sete mot et begyr.  

Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost