Flyselskap - Tyrkiareiser
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback

Flyinformasjon
SunExpress er et tyrkisk flyselskap, grunnlagt i 1989 som et datterselskap av Turkish Airlines og Lufthansa. SunExpress har base i Antalya, og hadde over 7 millioner passasjerer i 2014.


Sjekk inn

Når du flyr med SunExpress, må du sjekke inn online. Det gjør du her https://www.sunexpress.com/en/online-check-in/. Velg «Tour Operator», velg avreiseflyplassen og bookingnummeret ditt (8 tegn, som er en kombinasjon av tall og bokstaver. Bookingnummeret ditt finner du i reisedokumentene vi har sendt deg). Du kan sjekke inn fra 36 timer før avreise. Alle bokstaver må være store, og for- og mellomnavn må skrives uten mellomrom. Så hvis du f.eks. heter Lars Petter Andersen, skal du skrive LARSPETTER ANDERSEN.


Bagasje

Alle passasjerer over 2 år kan ta med 8 kg håndbagasje (50x40x23). Barn under 2 år kan ta med barnevogn gratis. 
Innsjekket bagasje er ikke inkludert i reisens pris, men kan bestilles i forbindelse med bestilling av reisen. Pris per bagasje (maks. 20 kg) er 295 NOK. Ønsker du å kjøpe innsjekket bagasje til en allerede bestilt reise, ta kontakt med våre reisekonsulenter på tlf 23 96 68 99. Vær oppmerksom på at du vil bli belastet med et gebyr på ca. 15 euro pr kg. for mulig overvekt. Jfr. gjeldende EU-regler tillater at hvert stykke bagasje maksimalt veier 32 kg.


Setereservasjon og mat om bord

På våre flyreiser med SunExpress kan du reservere ønsket sete på flyet og betille mat ombord - men ikke tidligere en 21 dager før avreise og senest 5 dager før avreise. Du kan reservere sete og mat her:

sunexpress.com/en/before-the-journey/add-service Fyll ut ‘’Book extra for your flight’’ Bookin code = Din reservasjonsnummer ( f.eks.MIXX123456) Tour operator= Mixx Travel


Spesiell bagasje

Vil du ta med for eksempel sportsutstyr eller en spesiell bagasje? Bruk følgende lenke:

sunexpress.com/no/luggage/sportsspecial-baggage

Pegasus Airlines er et tyrkisk flyselskap grunlagt i 1990. Pegasus Airlines har base i Istanbul og flyr både charter og rutefly til mer en 100 destinasjoner i hendholdsvis, Tyrkia og Europa.


Bagasje

Alle passasjerer over 2 år står fritt til å ta med 8 kg håndbagasje (50x40x23). Barn under 2 år kan gratis ta med en barnevogn/vogn. Innsjekket bagasje er ikke inkludert og må kjøpes i bestillingsprosessen. Pris per bagasje (maks. 20 kg) er 295 NOK. Ønsker du å kjøpe innsjekket bagasje til en allerede bestilt reise, ta kontakt med våre reisekonsulenter på tlf. 23 96 68 99. Vær oppmerksom på at du vil bli belastet med et gebyr på ca. 15 Euro pr. kg. for evt. overvektig. Jfr. gjeldende EU-regler må hvert bagasje maks veie 32 kg.


Setereservasjon og mat om bord

På våre flyreiser med Pegasus Airlines er det ikke mulig å forhånsbestille setereservasjon på flyet. Det er heller ikke mulig og forhåndbestille mat, men snacks og drikkevarer kan kjøpes ombord på flyet.


Spesiell Bagasje

Vil du ta med for eksempel sportsutstyr eller annen spseiell bagasje? Bruk følgende lenke:

https://flypgs.com/da#sportTurkish Airlines er Tyrkias nasjonal flyselskap. Selskapet ble grunnlagt i 1933 og har base i Istanbul. Turkish Airlines har et nettverk av innenlandske og internasjonale ruteflygninger til 279 forskjellige destinasjoner rundt om i verden. 


Bagasje

Alle passasjerer over 2 år står fritt til å ta med 30 kg innsjekket bagasje og 8 kg håndbagasje (50x40x23). Barn under 2 år kan gratis ta med en barnevogn/vogn.Vær oppmerksom på at du vil bli belastet med et gebyr på ca. 15 Euro pr. kg. for evt. overvektig. Jfr. gjeldende EU-regler må hvert bagasje maks veie 32 kg.

Mat om bord
Mat om bord er inkludert på alle flyreiser med Turkish Airlines. På utlandsflygninger serveres vanligvis et varmt måltid. På innlandsreiser serveres normalt en sandwich eller lignende.

Pass på at alle navn er stavet riktig, at navnet på billetten stemmer overens med det i passet og at riktig fødselsdato er oppgitt!


Turkish Airlines tillater en endring på maks 3 tegn etter kjøpet. Større endringer er ikke tillatt – heller ikke mot et gebyr.
Dette er flyselskapets regler og Mixx Travel kan ikke holdes ansvarlig for dette.Norwegian, som ble grunnlagt i 1993, trenger neppe nærmere presentasjon. Norwegian flyr både rute- og charterflyvninger over hele Europa.


Bagasje

Alle passasjerer over 2 år kan ta med 10 kg håndbagasje (30x20x28). Barn under 2 år kan ta med barnevogn gratis. Innsjekket bagasje er ikke inkludert i reisens pris, men kan bestilles i forbindelse med bestilling av reisen. Pris per bagasje (maks. 23 kg) er 295NOK. Ønsker du å kjøpe innsjekket bagasje til en allerede bestilt reise, ta kontakt med våre reisekonsulenter på tlf 23 96 68 99. Vær oppmerksom på at du vil bli belastet med et gebyr på ca. 15 euro pr kg. for noen overvektig. Jfr. gjeldende EU-regler tillater at hvert stykke bagasje maksimalt veier 32 kg.


Setereservasjon og mat om bord
På våre flyvninger med Norwegian er det ikke mulig å forhåndsbestille spesialseter på flyet. Det er heller ikke mulig å forhåndsbestille mat, men snacks og drikke kan kjøpes om bord på flyet.
 

Corendon Airlines er et tyrkisk flyselskap som ble grunnlagt i 2004. Corendon Airlines er basert i Antalya og flyr både rute- og charterfly.


 

Bagasje
Alle passasjerer over 2 år kan fritt ta med 8 kg håndbagasje (50x40x23). Barn under 2 år kan fritt ta med en barnevogn/vogn. Innsjekket bagasje er ikke inkludert. i reisens pris, men kan kjøpes i tillegg i forbindelse med bestilling av reisen. Pris pr Innsjekket bagasje 295 DNOK (maks 20 kg.) Ønsker du å kjøpe ekstra innsjekket bagasje til en allerede bestilt reise, vennligst kontakt våre reisekonsulenter på tlf 23 96 68 99..


 

Vær oppmerksom på at du vil bli belastet med et gebyr på ca. 15 euro pr kg. for overvek. Jfr. gjeldende EU-forskrifter, må hvert bagasjestykke maksimalt veie 32 kg.


 

Setereservasjon og mat om bord
På våre flyvninger med Corendon Airlines er det ikke mulig å forhåndsbestille spesialseter på flyet. Det er heller ikke mulig å forhåndsbestille mat, men snacks og drikke kan kjøpes om bord på flyet.Bistand i lufthavnen

Hvis du trenger hjelp på flyplassen, er det viktig at du gir Mixx Travel beskjed så snart som mulig og i god tid før avreise.


Service ombord

Det er mulig og kjøpe mat, drikkevarer, kaffe og te om bord på vår fly. Ombord er det også et mindre utvalg av Tax-Free varer man kan kjøpe.


Gravide reisende


Gravide passasjerer aksepteres frem til uke 36 – for tvillingsvangerskap kun frem til uke 32. Vær oppmerksom på at flyplasser i Tyrkia er svært strenge med hensyn til graviditet og flyreise, og vi anbefaler derfor alltid at du tar med legeerklæring (på engelsk) fra egen lege. Tyrkiareiser kan ikke holdes ansvarlig dersom du blir avvist på flyplassen på grunn av graviditet.Pass og visum


For de fleste land utenfor Schengen må passet være gyldig 6 måneder etter hjemkomst. Passet må være skadefritt for at det skal være gyldig. Sørg for at passet er oppbevart i safe eller låst koffert om du ikke bærer det med deg. Barn må ha eget pass. Reisende med andre pass enn ordinære norske pass må selv undersøke om de trenger visum for innreise. Reisende som ikke er norske statsborgere, som har norsk fremmedpass samt norske statsborgere som er født under en annen nasjonalitet, må selv undersøke om de behøver visum og sørge for å ha gyldig innreisetillatelse til ferielandet. Det søkes gjennom vedkommende lands ambassade/konsulat. Opplysninger om visum og utenlandske ambassader/konsulater i Norge fås ved henvendelse til Utenriksdepartementet, og på deres hjemmeside. Mixx travel tar forbehold om endringer og henviser til respektive lands ambassade/konsulat og Utenriksdepartementet, som til enhver tid er oppdatert.


Tyrkia - pass og visum

For norske statsborgere kreves ikke visum til Tyrkia  (for reiser opp til 90 dager) men passet må være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejsen. Er du statsborger i et annet land skal du kontakte den tyrkiske ambassade i Oslo .Tlf 22128760 For medborgere med andre nasjonaliteter kan visum være påkrevd. Ta kontakt med den aktuelle ambassaden. Bestill visum i god tid før avreise. Vi reserverer oss for eventuelle endringer i visumreglene. Spedbarn må også ha pass med foto. Mixx Travel er ikke ansvarlig for følgene av at reisende ikke har gyldig pass eller visum.