Velkommen tilbake - Tyrkiareiser
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid

Velkommen tilbake! Vi har savnet deg. 


 2020 var et veldig spesielt år, ikke minst for reisebransjen. Vi måtte innstille alle reiser og følge myndighetenes anvisninger. Høsten 2020 ble det klart at Mixx Travel Group er ny eier av Tyrkiareiser og svenske Turkietresor. Mixx Travel har eget kontor og fastboende guider i Alanya og skandinaviske kontorer i Malmö og København. Vi har fått ny hjemmeside med nytt utseende, men vi er fortsatt Tyrkiareiser, og slik skal det fortsatt være. 

Våre hoteller 


Vi har valgt å beholde Tyrkiareisers mest populære hoteller, men kan også tilby Mixx Travels store utvalg av hoteller, slik at du får det beste fra begge verdener. Du får flere valgmuligheter, og vi vil fortsette å gi deg bra priser og god service. En av tingene vi har fått med i samarbeidet, er tilgangen til Mixx Travels attraktive rabatt på tidlig bestilling: dette betyr at du sparer opptil 800 NOK per person hvis du bestiller tidlig! 

Vi flyr fra 


I 2021 åpner vi Tyrkiareiser igjen, og verden ser annerledes ut enn den gjorde før. Dette betyr at vi i utgangspunktet vil tilby avganger fra Oslo, Gøteborg, Stockholm og København. Vi håper også og kunne åpne reiser fra mindre flyplasser med tiden.  

Vår service 


 Når du bestiller en reise med et reisebyrå, bestiller du mer enn bare en ferie. Du bestiller kvalitetstid med deg selv eller med de som betyr mest. Uansett hva du vil ha ut av ferien din, er vi der, hvis noe ikke går som planlagt, eller hvis du bare vil ha litt ekstra hjelp.  I Tyrkia har vi guider som kan hjelpe deg fra du lander til det er på tide å reise hjem. Før du reiser og etter at du har kommet hjem, kan du alltid komme i kontakt med vår kundeservice enten via telefon, e-post eller facebook. 

Et tips er å følge oss på våre sosiale medier eller via nyhetsbrevet. Her kan du se de siste tilbudene og se hva som skjer på våre destinasjoner. Verden vil se annerledes ut bare om et par måneder, og vi gleder oss allerede til å ønske deg velkommen til en av våre destinasjoner. 

Vennlig hilsen

Tyrkiareiser 

 


Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
PostCode
DateOfBirth
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost