Bestill trygt - Tyrkiareiser
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid


Bestill din ferie i 2022 - med ekstra trygghet


* Gjelder charterfly i 2022. Gjelder ikke på rutefly 2021 (Norwegian, SunExpress).

Hos Tyrkiareiser skal du føle at du trygt kan bestille din neste reise - selv om verden ser usikker ut og du kanskje nøler. Hos oss får du alt dette: 


Særlige betingelser for reiser med rutefly - 2021/2022

Reiser med rutefly kan ikke annulleres med mindre flyselskapet kansellerer flyet. Navneendringer kan ikke foretas.

Hvis du vil endre din charterreise 

Det koster ingenting å endre datoen for reisen. Så om du hadde planlagt å reise i juli, men helst vil være hjemme denne sommeren for å reise om høsten, så er det bare å kontakte oss og endre. Men du må gjøre det senest 30 dager før avreise, og du kan ikke utsette reisen til neste år. Hvis reisen endres til en dyrere periode, må du betale forskjellen. Hvis reisen flyttes til en billigere periode vil du ikke få refundert mellomlegget. 
 

Hvis UD fraråder reise, får du pengene tilbake. 

 Vurderer du å bestille en reise hos oss, men er usikker på hvordan den nåværende corona-situasjonen utvikler seg så kan du trygt bestille den nå. Hos Tyrkiareiser sørger vi nemlig for at du får full refundering såfremt reiserådene forhindrer deg i å reise til en av våre destinasjoner. Og det gjør vi raskt -  senest 7 dager etter tidspunktet for avbestillingen.  MERK! Dette gjelder ikke for reiser med rutefly - rutefly har egne regler.
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost