Reiser til Izmir - Tyrkiareiser
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Passasjerer 2
Voksen
Barn
1. Barns alder
0 - 13 År
-
+
2. barn alder
0 - 13 År
-
+
3. barns alder
0 - 13 År
-
+
Ok
Legg til rom

Izmir

Reiser til Izmir 

 

Izmir er Tyrkias tredje største by og ligger vakkert til ved Egeerhavet. Izmir ble tidligere kalt Smyrna og er en by med mye historie og kulturelle attraksjoner. I denne sjarmerende metropolen kan du kombinere sol og bad med shopping, kulinariske opplevelser og kultur. I Izmir er det alt en storby burde ha; moderne kjøpesentre, koselige parker, museer og et stort utvalg av restauranter og barer. 

 
Shopping, kultur, sol og bad i Izmir


Besøk Khonak Square, hvor du finner en av de største severdighetene i Izmir, Konak klokketårn (Saat kulesi). Det er også hjemmet til Yali-moskeen, busstasjonen, operahuset og Museum of Modern Art. Hvis du ønsker og komme utenfor sentrum av Izmir, bør du ikke gå glipp av å besøke Efesos, Tyrkias mest berømte eldgamle antike by. 

 

For de som liker gode kjøp, er et besøk i Kemeralti Bazar et must. Markedet er som en labyrint av små smale korridorer, og her er tusenvis av små lokale butikker, moskeer, synagoger, kafeer og små billige spisesteder. En stor del av basaren er utendørs, og det er mange muligheter for å ta en pause med en god tyrkisk kaffe eller et lett måltid. 

 

Strender i Izmir


Izmir har mange sjarmerende kystbyer med fantastiske strender som Cesme, Foca, Dikili, Urla, Gumuldur, Karaburun, Menderes, Alacati, Selcuk og Seferihisar. Disse badebyene er godt forbundet med sentrum av Izmir, og har også noen av de mest populære strendene med blå flagg rundt provinsen. Izmir har 52 strender og 2 marinaer som får blått flagg. 

 

Service  destinasjonen 

Oppholdet i Izmir er  egen håndTyrkiareisers personal  i Kusadasi er tilgjengelig  servicetelefon +90 505 004 55 81. 

 

Transfer til hotellet 

Tyrkiareisers representant vil møte deg  flyplassen i IzmirBusstransporten til det første hotellet tar omtrent 30 minutter. 

Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost