Golf i Belek - Tyrkiareiser
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Passasjerer 2
Voksen
Barn
1. Barns alder
0 - 13 År
-
+
2. barn alder
0 - 13 År
-
+
3. barns alder
0 - 13 År
-
+
Ok
Legg til rom

Golf i Belek

Golf, sol og bad i første klasse 


Kilometer lang lys sandstrand, moderne hoteller og omfattende golfbaner i vakre, grønne omgivelser. Familieferie, luksusferie for to eller golfferier for den kresne golfentusiasten - Belek er planlagt ned til minste detalj for å skape et vakkert og eksklusivt feriested. Du reiser hit for å nyte sol og bading, deilig mat, aktiviteter og avslapning i fantastiske omgivelser. Belek har på kort tid fått stor internasjonal oppmerksomhet for sine golfbaner. Erfarne golfere fra hele verden kommer hit for å spille på noen av de beste banene i Europa. 

Flot ferie for hele familien


Ta gjerne med hele familien til Belek. Hotell med høy komfort, et stort antall fasiliteter og utmerket service er Beleks merkevare. Hvis du ikke spiller golf, er det fortsatt mye å gjøre. De små i familien trives her med vannsklier, minkklubber og lekeplasser. Tennisbaner og vannsport av alle slag er tilgjengelig for den aktive. 

Sentrum av Belek er lite, men veldig koselig. Det er bare en kort drosjetur fra hotellene og er vel verdt et besøk. Her er det restauranter, butikker og barer. Hvis du vil ha mer storbypuls, kan du ta buss eller taxi til Antalya, som har alt en moderne storby kan tilby. 


Belek - golf på sitt beste 


 Tyrkias store og populære golfområde Belek ligger omtrent 30-45 minutters kjøretur fra Antalya internasjonale lufthavn, nær de fantastiske strendene i Middelhavet. Belek har raskt nådd toppen av listen som en av Europas beste golfdestinasjoner med sine 17 baner og kan tilby utfordringer for alle nivåer. De fleste kursene er skreddersydd og designet av f.eks. a. den berømte golfspilleren David Jones og golfspilleren Nick Faldo. 

En golfreise til Belek kombinerer golf i toppklasse med sol, bad og luksushoteller. Alle hotellområdene er fantastiske med alt deres grøntområder, aktiviteter og barnevennlige omgivelser. Siden de fleste hotellene er femstjerners, har du også deilige menyer på middagsbordet. Golfbanene er ikke bare en utfordring, men de tilbyr også spill i fine omgivelser. Vi tilbyr et godt utvalg av golfpakker som gjør det enkelt for deg å bestille. 
 

Service på destinasjonen 
Vi har ikke noe skandinavisktalende personale i Belek. Tyrkkiareisers personale i Side er tilgjengelig på servicetelefon +90 505 004 55 81. Hvis du har spørsmål angående golfpakken din, kan du ringe Tyrkiareisers kontor på telefon +90 242 512 88 12 (10:00 - 17:00.) 

Transfer til hotellet 
Tyrkiareisers representant vil møte deg på flyplassen. Bussreisen til Belek tar omtrent 45 min. 

 


Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost