Yeni Acun Apart Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Yeni Acun Apart Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

• Basseng - Barnebasseng  Restaurant  Bar  Gratis internett

• Avstand til Kleopatrastranden 150 m  Alanya sentrum 1,5 km

Hotellbeskrivelse

På Yeni Acun Apart vil alle som ønsker å bo nær stranden og fortsatt være nær Alanyas livlige sentrum trives her. I leiligheter med kjøkkenkrok velger du om du vil lage enkle retter selv eller prøve hotellets hyggelige restaurant.

 

Ved det koselige bassengområdet er det basseng, barnebasseng, solsenger og parasoller, og baren serverer forfriskende drinker. En kort spasertur fra hotellet ligger den populære Kleopatra-stranden hvor du kan tilbringe lange dager i solen eller i skyggen under en parasoll kun avbrutt med en avkjølende dukkert i Middelhavet.I området rundt hotellet er det et supermarked og noen restauranter og butikker. For et større utvalg kan du gå langs den vakre promenaden eller ta lokalbussen til Alanya sentrum.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Toroms leilighet
Enkelt møblerte toromsleiligheter for 4 voksne og med mulighet for en ekstra seng for 1 barn. Alle leilighetene er innredet med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og kombinert soverom/stue med åpen kjøkkenløsning og to sovesofaer. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok og enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker, luftkondisjonering (ekstra kostnad), TV, telefon og balkong. Badet har dusjkabinett, toalett og hårføner.

Safe i resepsjonen.

 

Treroms leilighet
Enkelt møblerte treromsleiligheter for 6 voksne og med mulighet for en ekstra seng for 1 barn. Alle leilighetene er innredet med to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, og kombinert soverom/stue med åpen kjøkkenløsning og to sovesofaer. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok og enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker, luftkondisjonering (ekstra kostnad), TV, telefon og balkong. Badet har dusjkabinett, toalett og hårføner.

Safe i resepsjonen.

Måltid
Ingen måltider inkludert.
Betalte tjenester

Luftkondisjonering: Ca. 8 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Yeni Acun Apart Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost