Xoria Deluxe Resort Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Xoria Deluxe Resort Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Payallar Mah. D-400 KaraYolu Üzeri No:78, 07475
Kartvisning

Xoria Deluxe Resort Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklier  Bar Restaurant  Gratis internett
Fitness Privat strand  Lokalt sentrum 2 km. Alanya sentrum 15 km.

Hotellbeskrivelse

Stort All Inclusive -hotell for både store og små

 

Det 5-stjerners Xoria Deluxe Hotel er et nydelig Ultra All Inclusive-hotell som ligger omtrent 2 km fra Konakli. Hotellet består av en hovedbygning og et anneksbygning, og her finner du et stort bassengområde for både store og små.

 

Ved hotellets bassengområde er det plass til både fart, avslappping og bad i bassenget. Her kan du nyte solen i en av solsengene med din favorittdrink fra bassengbaren, ta en dukkert i bassenget eller suse ned en av vannsklier. De yngste gjestene har sitt eget barnebasseng å plaske i. Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet, hvor du kan slappe av under en parasoll når du ikke kjøler deg ned i middelhavsbølgene. Fra hotellområdet er det tilgang til stranden via en tunnel.

 

Hvis du vil unne deg litt ekstra luksus, anbefaler vi å besøke hotellets flotte spa -område med tyrkisk bad, badstue, innendørsbasseng og massasje mot betaling. Hvis du heller vil ha en aktiv ferie, arrangerer animasjonsteamet morsomme aktiviteter for både store og små i høysesongen. For den aktive reisende er det et treningssenter og vannsportaktiviteter på stranden mot et gebyr.

Konakli er en liten by med et godt utvalg av butikker og restauranter. Lokker livlige Alanya med et større utvalg av restauranter og butikker, det er lett å komme seg dit med taxi eller buss.

 

Gratis trådløs internettilkobling på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både treg og ustabil, og det er ikke mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standardrom maks 3 personer
Pent innredede rom med mulighet for ekstra seng for barn under 12 år. Alle rom inneholder dobbeltseng og enkeltseng, sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann ved ankomst, påfyll mot avgift), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Vær oppmerksom på at plassen er trang for 4 personer.Standardrom i annexbyggnad maks 3 personer
Pent innredede rom med mulighet for ekstra seng for barn under 12 år. Alle rom inneholder dobbeltseng og enkeltseng, sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann ved ankomst, påfyll mot avgift), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Vær oppmerksom på at plassen er trang for 4 personer.

 

Stort standardrom maks 4 voksne
Pent innredede rom med mulighet for ekstra seng for barn under 12 år. Alle rom inneholder dobbeltseng og to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann ved ankomst, påfyll mot avgift), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


 
Familierom maks 4 voksne og 2 barn
Pent møblert rom over 2 etasjer med et soverom med dobbelseng og sovesofa samt et rom med to enkeltsenger og sovesofa, 2 TVer, telefon, air condition, minibar (inneholder vann ved ankomst, påfyll mot avgift), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
Ultra All Inclusve
Frokost : 07:00 - 10:00
Sen frokost : 10:00 - 10:30
Lunsj : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
Pool Snack : 12:00 - 16:00
Beach Snack : 11:00 - 16:00
Patisserie : 11:00 - 18:00
Midnattsuppe : 00:00 - 01:00
 
Pool Bar : 10:00 - 18:00
Aqua Bar : 10:00 - 17:00
Lobbybaren : 10:00 - 00:00
Strandbar : 10:00 - 17:00
Disco : 00:00 - 02:00
 
A'la carte restaurant : 19:00 - 21:00 - Ett måltid inkl. Husk reservasjon!
 

Tilleggsinformasjon

Trafikkstøy fra hovedveien kan oppstå i hotellets fellesarealer og i rom med basseng- og havutsikt. Importert alkohol, drikke som serveres på flaske, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spa-senteret, motoriserte vannsportaktiviteter og enkelte andre fasiliteter er ikke inkl. i All Inclusive-konseptet. Badehåndklær lånes ut mot depositum. Ingen alkoholservering for gjester under 18 år. Høye lyder kan forekomme fra hotellets aktivitets- og underholdningsprogram. Uterestauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen, og når været ikke tillater det. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser er informert. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. kan være begrenset i lavsesongen.

Xoria Deluxe Resort Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost