Ville Sun Flower Apart Hotel - Populært hotell sentralt i Alanya. 
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Villa Sun Flower Apart Hotel
Kadipasa Mah., Cuceler Sok No:6, 07400 Kart
Hotellbeskrivelse

Velg mellom en leilighet eller hotellrom på dette herlige familiehotellet

 


Det populære Villa Sun Flower Apart Hotel har en sentral beliggenhet i Alanya og består av tre bygninger. Hele familien trives her, og du har muligheten til å velge om du vil bo i en leilighet med eget kjøkken eller på et hotellrom.

 

Det flotte bassengområdet inviterer til både deilig avslapning og avkjølende dukkerter. Det er to svømmebassenger og et eget barnebasseng for de yngste gjestene. Mellom badene kan barna også ha det gøy på lekeplassen. Hvis du har lyst på noe velsmakende, serverer bassengbaren forfriskende drinker. Nyt et besøk i hotellets spasenter, som tilbyr tyrkiske bad, massasjer og behandlinger mot et gebyr. I høysesongen arrangerer hotellet underholdning flere ganger i uken.

 

Hvis du vil utforske området, kan du gå til "25 meters gate" på få minutter. Det er et stort utvalg av butikker og lokale restauranter. Basarområdet, havnen og sentrum ligger også en kort spasertur fra hotellet.

  

Trådløst internett i hotellets fellesområder mot betaling. Vær oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Fine rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom innredet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standard rom - Annex
Fine rom for 4 personer med to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og to sovesofaer. I tillegg inkluderer rommet luftkondisjonering (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Suite Rom
Fine rom for 4 personer med 2 rom: Ett rom inneholder dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, det andre rommet inneholder 2 sovesofa/stoler. I tillegg har rommet klimaanlegg, safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Suite Rom - Annex
Eldre men fine rom for 4 personer med 2 rom: Ett rom inneholder dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, det andre rommet inneholder 2 sovesofa/stoler. I tillegg har rommet klimaanlegg, safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Mat / Drikke konsept

All InclusiveFrokost

:

08:00 - 10:30

Lunsj

:

12:30 - 14:00

Middag

:

19:00 - 21:00

Snacks

:

11:00 - 12:00 og 14:30 - 16:30

Kaffe og kake

:

17:00 - 18:00

Is

:

12:30 - 14:30 og 16:30 - 18:00

Drikke

:

10:00 - 23:00

 

Tilleggsinformasjon

I høysesongen arrangerer hotellet en gratis skyttelbuss til stranden noen ganger om dagen. Safe og air condition mot et gebyr. Importert alkohol, drikkevarer på flaske, ferskpresset fruktjuice og noen fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive -konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Utendørs kafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:          Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Restaurant Bar Internett (mot avgift) 
Avstand til Kleopatra stranden 700 m. Alanya sentrum 500 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom