Ville Sun Flower Apart Hotel - Populært hotell sentralt i Alanya. 
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Villa Sun Flower Apart Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Kadipasa Mah., Cuceler Sok No:6, 07400
Kartvisning

Villa Sun Flower Apart Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Restaurant Bar Internett (mot avgift) 
Avstand til Kleopatra stranden 700 m. Alanya sentrum 500 m

Hotellbeskrivelse

Velg mellom en leilighet eller hotellrom på dette herlige familiehotellet

 


Det populære Villa Sun Flower Apart Hotel har en sentral beliggenhet i Alanya og består av tre bygninger. Hele familien trives her, og du har muligheten til å velge om du vil bo i en leilighet med eget kjøkken eller på et hotellrom.

 

Det flotte bassengområdet inviterer til både deilig avslapning og avkjølende dukkerter. Det er to svømmebassenger og et eget barnebasseng for de yngste gjestene. Mellom badene kan barna også ha det gøy på lekeplassen. Hvis du har lyst på noe velsmakende, serverer bassengbaren forfriskende drinker. Nyt et besøk i hotellets spasenter, som tilbyr tyrkiske bad, massasjer og behandlinger mot et gebyr. I høysesongen arrangerer hotellet underholdning flere ganger i uken.

 

Hvis du vil utforske området, kan du gå til "25 meters gate" på få minutter. Det er et stort utvalg av butikker og lokale restauranter. Basarområdet, havnen og sentrum ligger også en kort spasertur fra hotellet.

  

Trådløst internett i hotellets fellesområder mot betaling. Vær oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standardrom 2 personer
Fine rom med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, klimaanlegg, safe og balkong. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

 

Studioleilighet 3 personer
Fine leiligheter med kombinert soverom og stue med åpent kjøkken. Leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en sovesofa, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, klimaanlegg, safe og balkong.
Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet 4 personer
Fine to-roms leiligheter med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt et kombinert soverom og stue med åpent kjøkken og sovesofa. Leilighetene har kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, klimaanlegg, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All InclusiveFrokost

:

08:00 - 10:30

Lunsj

:

12:30 - 14:00

Middag

:

19:00 - 21:00

Snacks

:

11:00 - 12:00 og 14:30 - 16:30

Kaffe og kake

:

17:00 - 18:00

Is

:

12:30 - 14:30 og 16:30 - 18:00

Drikke

:

10:00 - 23:00

 

Tilleggsinformasjon

I høysesongen arrangerer hotellet en gratis skyttelbuss til stranden noen ganger om dagen. Safe og air condition mot et gebyr. Importert alkohol, drikkevarer på flaske, ferskpresset fruktjuice og noen fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive -konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Utendørs kafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.

Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:               Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Leie av sikkerhetsboks:          Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Villa Sun Flower Apart Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost