Villa Side Residence Hotel Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Villa Side Residence Hotel
TrustYou Tooltip Text
Ilıca Mh. Cumhuriyet Bul. No: 44 Ilıca / Manavgat / Türkiye
Hotellbeskrivelse

Ultra All inclusive-hotell for store og små

 

Omtrent 5 km fra Side sentrum ligger det vakre 5-stjerners Ultra All Inclusive Hotel Villa Side Residence. Dette hotellet er perfekt for deg som ønsker å bo i luksuriøse omgivelser og være nær både strand og by.

 

Hotellet har et stort og luftig bassengområde med bassenger for enhver smak. Det er blant annet et basseng med vannsklier for de som liker fart og spenning, og et barnebasseng. Hvis du heller vil tilbringe dagen på stranden, er den barnevennlige stranden bare 300 meter unna. Hotellet arrangerer en gratis buss til stranden noen ganger daglig i høysesongen.

 

I høysesongen organiserer hotellets eget animasjonsteam aktiviteter som vannaerobic mm, og dag- og kveldskonkurranser for hele familien. Det er også en internasjonal miniklubb for alle barn i alderen 4-12 år med blant annet en lekeplass. Hvis du heller vil slappe av ordentlig, har hotellet et spa-senter, og hvis du vil trene, kan du gjøre det i treningsstudioet.


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Men vær oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Standardrum
Elegant inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork. Rum med anslutningsdörr finns – fråga om tillgänglighet vid bokning. Handikapprum finns - fråga om tillgänglighet vid bokning.


Familierom
Elegant innredet rom for 4 personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle soverommene inneholder to soverom med en dobbeltseng og / eller to enkeltsenger, samt TV, telefon, klimaanlegg, minikjøleskap, vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.


Familierom med hems
Elegant innredet rom i 2 etasjer for 4 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Begge etasjene inneholder to soverom med en dobbeltseng og / eller to enkeltsenger, samt TV, telefon, klimaanlegg, minikjøleskap, vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept
Ultra All Inclusive
Frokost : 07:30 - 10:00
Sen frokost : 10:00 - 11:00
Lunsj : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
 
Snacks (bassenger) : 11:00 - 15:00
Kaffe, te og kake : 11:00 - 16:00
Kveldsmiddag/Kveldsmat : 21:30 - 23:30
Midnatt snack : 00:00 - 07:00
 
Barer
Lobby Bar : 24 Timer
Pool Bar : 10:00 - 00:00
Restaurant Bar : 10:00 - 21:00
Strandbar : 10:00 - 17:30
 
A’la Carte – mot betaling
Sofra : 19:00 - 21:00 - Tyrkisk
Lagos : 19:00 - 21:00 - Fisk
Portofini : 19:00 - 21:00 - Italiens
 

Tilleggsinformasjon

Vær oppmerksom på at hotellet ikke tilbyr barnrabatt for barn over 9 år. Ikke-skandinavisk talende personale i miniklubben. Importert alkohol, drikkevarer på flasker, ferskpresset fruktjuice, motorisert vannsport og visse fasiliteter, som bowling, biljard og massasjebehandlinger, er ikke inkludert i ultra all inclusive-konseptet. Minibaren fylles med vann hver dag. Badehåndklær kan lånes i resepsjonen for depositum. Ingen servering av alkohol til reisende under 18 år. Uteserveringer, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være begrenset eller stengt utenfor høysesongen uten at Tyrkiareiser blir informert. Utvalget av underholdning og aktiviteter er begrenset utenfor høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng  Barnebasseng  Vannland Restaurant 
Bar  Gratis Wi-Fi  Strand 300 m. • Side sentrum ca 5 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom