Unique Life Style Hotels Tyrkia Izmir Kusadasi
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Unique Life Style Hotels

Tyrkia / Izmir
Yavansu Mevkii Süleyman Demirel Bulv. No:120 Kuşadası
Kartvisning

Unique Life Style Hotels

Søk etter ledig rom og pris
Info

Splitter nytt hotell – Basseng – Stor badebrygge – Gratis Internett
Strand 10 m – Ladies Beach 3 km – Kusadasi Sentrum 3 km

Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke har guider i Kusadasi. I nødstilfeller kan guider i Alanya kontaktes på telefon.


Unique Life Style Hotel er et nytt og eksklusivt hotell som ligger rett ved havet og ganske nær Kusadasi. Hotellet er stilfullt innredet og er det perfekte valget for alle som ønsker å bo i luksuriøse omgivelser nær både havet og byens mange muligheter.

 

Hotellet består av en hovedbygning og flere mindre bygninger med 2 etasjer. Her er et bassengområde samt direkte tilgang til stranden, hvor all bading foregår fra den store badebryggen. Det er også solsenger og parasoller, og du kan enkelt tilbringe en hel dag med å nyte solen og havet på badebrygga.

 

Oppholdet er inkl. måltider og drikkevarer, og du trenger ikke å gjøre en innsats for å hente maten fra buffeen selv. Her serveres maten som a’la carte - dvs. porsjonert - av personalet ved bordet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Komfort rom
Luksuriøst rom for 2 personer. Alle rommene har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, klimaanlegg, TV, telefon, minibar (inneholder vann, brus, vin, øl og snacks), vannkoker, safe (ekstra kostnad). Bad med dusj, toalett og hårføner. Rommene har ikke balkong!

 

Deluxe Rom
Luksuriøst rom for 2 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, klimaanlegg, TV, telefon, minibar (inneholder vann, brus, vin, øl og snacks), vannkoker, safe (ekstra kostnad) og fransk balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Rommene ligger i 2. etasje.

 

Stort Deluxe-rom
Luksuriøst rom for 3 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, klimaanlegg, TV, telefon, minibar (inneholder vann, brus, vin, øl og snacks), vannkoker, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Rommene ligger i 1. etasje.

 

Komfort rom – Svim up
Luksuriøst rom for 2 personer. Alle rommene har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, klimaanlegg, TV, telefon, minibar (inneholder vann, brus, vin, øl og snacks), vannkoker, safe (ekstra kostnad) og terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner. Fra rommet er det direkte tilgang til bassenget.


Familiesuite
Luksuriøst rom for 4 personer. Alle rom 2 soverom med hhv. en dobbeltseng og 2 enkeltsenger. I tillegg inkluderer rommet klimaanlegg, TV, telefon, minibar (inneholder vann, brus, vin, øl og snacks), vannkoker, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

 

Ultra All Inclusive


Frokost

Lucky International Restaurant

07:30 – 10:00

Lunsj

Lucky International Restaurant

12:30 – 14:30

Snacks

Jojo Beach Club

10:30 – 18:00

Middag

Lucky International Restaurant

19:30 – 22:00

Middag

Wish Sea Food Restaurant

20:00 – 22:30

Middag*

Lucky Steak House*

20:00 – 00:00*

Night Snacks

Prime Lobby Bar

00:30 -06:30

* Lucky Steak House mot et gebyr!

 

Barer

Prime Lobby Bar

24 timer

Barracuda Lounge

10:00 – 00:00

Jojo Beach Club

10:00 – 18:00

 

Ingen servering av alkohol for personer under 18 år.

 

Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen eller når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Unique Life Style Hotels Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost