Unique Life Style Hotels Tyrkia Izmir Kusadasi
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Unique Life Style Hotels
TrustYou Tooltip Text
Yavansu Mevkii Süleyman Demirel Bulv. No:120 Kuşadası
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke har guider i Kusadasi. I nødstilfeller kan guider i Alanya kontaktes på telefon.


Unique Life Style Hotel er et nytt og eksklusivt hotell som ligger rett ved havet og ganske nær Kusadasi. Hotellet er stilfullt innredet og er det perfekte valget for alle som ønsker å bo i luksuriøse omgivelser nær både havet og byens mange muligheter.

 

Hotellet består av en hovedbygning og flere mindre bygninger med 2 etasjer. Her er et bassengområde samt direkte tilgang til stranden, hvor all bading foregår fra den store badebryggen. Det er også solsenger og parasoller, og du kan enkelt tilbringe en hel dag med å nyte solen og havet på badebrygga.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Komfort rom
Luksuriøst rom for 2 personer. Alle rommene har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, klimaanlegg, TV, telefon, minibar (inneholder vann, brus, vin, øl og snacks), vannkoker, safe (ekstra kostnad). Bad med dusj, toalett og hårføner. Rommene har ikke balkong!

 

Deluxe Rom
Luksuriøst rom for 2 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, klimaanlegg, TV, telefon, minibar (inneholder vann, brus, vin, øl og snacks), vannkoker, safe (ekstra kostnad) og fransk balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Rommene ligger i 2. etasje.

 

Stort Deluxe-rom
Luksuriøst rom for 3 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, klimaanlegg, TV, telefon, minibar (inneholder vann, brus, vin, øl og snacks), vannkoker, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Rommene ligger i 1. etasje.

 

Komfort rom – Svim up
Luksuriøst rom for 2 personer. Alle rommene har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, klimaanlegg, TV, telefon, minibar (inneholder vann, brus, vin, øl og snacks), vannkoker, safe (ekstra kostnad) og terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner. Fra rommet er det direkte tilgang til bassenget.


Familiesuite
Luksuriøst rom for 4 personer. Alle rom 2 soverom med hhv. en dobbeltseng og 2 enkeltsenger. I tillegg inkluderer rommet klimaanlegg, TV, telefon, minibar (inneholder vann, brus, vin, øl og snacks), vannkoker, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Frokost

Vis mer info Vis mindre
Info

Splitter nytt hotell – Basseng – Stor badebrygge – Gratis Internett
Strand 10 m – Ladies Beach 3 km – Kusadasi Sentrum 3 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom