Sunway Apart Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Sunway Apart

Tyrkia / Antalya-området
Kızlar Pınarı Mah. Yıldız Sk. No:18
Kartvisning

Sunway Apart

Søk etter ledig rom og pris
Info


Basseng - Barnebasseng - Restaurant - Bar

Internet - Strand 800 m. - Alanya sentrum 1,5 km. 

Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at i perioden mellom 15. nov - 1. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være noen guide på flyplassen ved ankomst og avreise eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.


Sunway Apart er et lite, koselig leilighetshotell som ligger i et område som i flere år har vært svært populært for skandinaver. Her kan du bo rett ved markedshallen, hvor du kan kjøpe fersk frukt og fisk hver dag, hotellet ligger bare 10 minutter spasertur fra den berømte Kleopatra-stranden.Det er et bassengområde med solterasse, utstyrt med solsenger og parasoller, vannsklier og et barnebasseng for de minste. Det er også en bar og en restaurant hvor du kan kjøpe frokost, slik at du ikke trenger lage mat selv.


Alanya sentrum ligger bare 1,5 km fra hotellet, og du kan enten ta en kort spasertur eller ta en lokal buss som stopper rett utenfor hotellet. Ved siden av hotellet er et av områdets mest besøkte resturanter og de serverer ikke bare god mat men det er også et møtested for skandinaviske turister. Her kan du også se Norsk, Svensk og Dansk TV.


Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområde, men vær oppmerksom på at forbindelsen generelt er veldig treg og ustabil, det er skjelden mulig å streame filmer eller lignende.

Rom informasjon

To roms leilighet:
Pent møblert leilighet med to soverom for 3 personer. Alle leilighetene er innredet med soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og et kombinert soverom / stue med åpen kjøkkenløsning og sovesofa. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok og alle de nødvendige redskapene, vannkoker, aircondition ( mot betaling ), safe, TV ( med enkelte skandinaviske kanaler ) og balkong. Badene har walk-in dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett er tilgjenlig mot betaling.


Tre roms leilighet:
Pent møblert tre-roms leiligheter for fem personer. Alle leilighetene er innredet med to soverom med en dobbeltseng eller en enkeltseng og et kombinert soverom / stue med at åpent kjøkken og en sovesofa. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok og alle nødvendige redskaper, aircondition ( mot betaling ) safe, TV ( med enkelte skandinaviske kanaler ) og balkong. Badet har walk-in dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett er tilgjengelig mot betaling.

Betalte tjenester

Aircondition:                   Ca. 7 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Safe:                                 Ca. 3 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Internett i leilighet:       Ca. 3 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Vær obs på at prisene er veiledende og kan endres uten att Tyrkiareiser informeres om det.

Sunway Apart Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost