Sunway Apart Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Sunway Apart

Tyrkia / Antalya-området
Kızlar Pınarı Mah. Yıldız Sk. No:18
Kartvisning

Sunway Apart

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng  Restaurant Bar  Internett (mot betaling)
Avstand til Kleopatra stranden 800 m. Alanya sentrum 1,5 km. 

Hotellbeskrivelse

Det koselige leilighetshotellet Sunway Apart er et lite hotell med god beliggenhet nær markedshallen hvor det populære tirsdagsmarkedet holdes og en kort spasertur fra Kleopatra-stranden.

 

Hotellet har et koselig bassengområde med et basseng med en liten vannsklie, barnebasseng og solsenger og parasoller. Blir du tørst eller sulten er det både bar og restaurant hvor du også kan kjøpe frokost.

 

Ønsker du å komme deg til Alanyas livlige sentrum kan du gå dit eller ta lokalbussen som har stopp rett utenfor hotellet. I tilknytning til hotellet ligger en av områdets mest besøkte restauranter, hvor det ikke bare serveres god mat, men det er også noe av en møteplass for skandinaviske turister, mye fordi de viser skandinavisk TV.


Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder, vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen kan være svært treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film eller lignende.

Rom informasjon

Toroms leilighet 3 personer
Fine toromsleiligheter innredet med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og kombinert soverom/stue med åpen kjøkkenløsning og sovesofa. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok og enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker, air condition, safe, TV (med noen skandinaviske kanaler) og balkong. Badene har dusjkabinett, toalett og hårføner. Trådløst internett er tilgjengelig mot en avgift.Treroms leilighet 5 personer
Pene treromsleiligheter innredet med to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og kombinert soverom/stue med åpen kjøkkenløsning og sovesofa. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok og enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker, air condition, safe, TV (med noen skandinaviske kanaler) og balkong. Badene har dusjkabinett, toalett og hårføner. Trådløst internett er tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

Måltid

Måltider er ikke inkludert.

Betalte tjenester

Aircondition:                   Ca. 7 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Safe:                                 Ca. 3 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Internett i leilighet:       Ca. 3 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Vær obs på at prisene er veiledende og kan endres uten att Tyrkiareiser informeres om det.

Tilleggsinformasjon

Aircondition, safe og internett på rommet mot en avgift. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Sunway Apart Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost