Sun Hotel by En Vie Beach Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Sun Hotel by En Vie Beach
TrustYou Tooltip Text
Güller Pınarı, Ahmet Tokuş Blv. No:24, 07400
Hotellbeskrivelse


Sun Hotel by En Vie Beach (tidligere Sun Hotel) ligger bokstavelig talt på stranden, rett ved siden av det originale En Vie Beach Hotel. Bygget gjennomgikk en større renovering vinteren 2020-2021, og i dag fremstår hotellet som et tillegg til En Vie Beach – et lite, men eksklusivt boutiquehotell, innredet i skandinavisk stil.

 

Hotellet deler fasiliteter med En Vie Beach, og det er også her restauranten og baren ligger. Begge er populære, og får også ofte besøk av gjester som ikke bor på hotellet, spesielt på kveldstid.

 

Fra hotellet er det direkte tilgang til stranden, hvor du som gjest kan bruke solsenger og parasoller gratis. I hotellets minibasseng kan du kjøle deg ned på varme dager – det egner seg imidlertid ikke for og svømme.

 

Hotellet er et voksenhotell (+16 år), men barn har tilgang til både restauranten og stranden.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame film ol.

 

Badehåndklær kan leies. Paviljonger / Cabanas på stranden mot en avgift.


Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.

Rom informasjon

Standard rom
Elegante rom for 2 personer med mulighet for ekstra seng. Alle rom inneholder dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, luftkondisjonering, safe, TV, minibar (ekstra kostnad), telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standard rom med havutsikt
Elegante rom for 2 personer. Alle rom inneholder dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, luftkondisjonering, safe, TV, minibar (ekstra kostnad), vannkoker, telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkl.

Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom