Sun Boutique Hotel Hellas Kreta Heraklion
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Sun Boutique Hotel
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Ammoudara / Heraklion. Våre guider i Chania kan kontaktes på telefon.

 

Voksenhotellet Sun Boutique Hotel er et hyggelig familieeid hotell som ligger i Ammoudara. Her bor du enkelt uten så mange fasiliteter men med god beliggenhet en kort spasertur fra stranden.

 

Hotellet har et lite bassengområde med et mindre basseng, solsenger og parasoller. En kort spasertur fra hotellet ligger stranden hvor du kan nyte late dager i sol og salte bad. Hvis sulten kommer snikende, har hotellet en restaurant som serverer både greske og internasjonale retter.

 

Ammoudara har et godt utvalg av herlige restauranter, tradisjonelle tavernaer og koselige butikker, men du må ikke gå glipp av å besøke Heraklion. Her er det et arkeologisk museum, en gammel venetiansk havn og mange shoppingmuligheter. Bussholdeplassen ligger 10 meter fra hotellet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil, og du kan kanskje ikke streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Fine rom for 2 personer. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, telefon, safe (mot betaling), minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Superior-rom
Fine rom for 2 personer. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, telefon, te og kaffe, safe (mot avgift), minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Badekåpe og tøfler.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

• Svømmebasseng  Voksenhotell (18+)  Restaurant  Bar

• Gratis Internett  Avstand til strand 200 m  Heraklion 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom