Summerland Hotel Hellas Rhodos Ialyssos
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Summerland Hotel
Hotellbeskrivelse

Summerland Hotel er et hyggelig 3-stjerners voksenhotell med god beliggenhet en kort spasertur fra stranden i Ixia. Hotellet består av tre bygninger og alle som vil bo i rolige omgivelser og nyte late dager i solen vil trives her.

 

Hotellet har et herlig bassengområde i grønne omgivelser med solsenger og parasoller, og bassengbaren serverer forfriskende drinker. Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet, hvor du kan nyte late dager i skyggen eller bade i havet.

 

Ønsker du å ta en pause fra sol og bading, er det mulighet for å spille biljard og airhockey (mot betaling) eller bordtennis.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Studiorom
Enkle ettromsleiligheter for 2 personer. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, telefon, luftkondisjonering (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj og toalett.

 

Standard rom
Enkle rom for 2 personer. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering (ekstra kostnad), telefon, minikjøleskap og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj og toalett.

 

Toroms leilighet
Fine toromsleiligheter for maks 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert stue og soverom med sovesofaer, telefon, air condition (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj og toalett.

 

Sikkerhetsboks kan leies i resepsjonen.

Måltid

Ingen måltider eller frokost inkludert. Frokost kan kjøpes på hotellet.

 

Frokost
Frokost inkl. kaffe, te og vann.

Betalte tjenester

Klimaanlegg: Ca. 7 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser. 


 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

• Voksenhotell +16  Basseng  Bassengbar  Gratis internett  Avstand til strand 1 km  Lokalt sentrum 500 m  Rhodos by 7 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom