Sophia Apartments Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Sophia Apartments

Søk etter ledig rom og pris
Info

• Basseng - Barnebasseng  Bar  Gratis internett

• Avstand til strand 250 m  Lokalt sentrum 250 m  Chania 5 km

Hotellbeskrivelse

Sophia Apartments er et familieeid leilighetshotell som ligger i Kalamaki, ca. 5 km vest for Chania. Det er ikke mange fasiliteter her, men hotellet er et godt valg for både par og familier som vil slappe av og nyte solen på ferien.

 

Her er det et fint bassengområde med plass til både avslapning og deilige bad. Bassenget er omgitt av solsenger og parasoller, og bassengbaren serverer forfriskende drinker og småretter. En kort spasertur fra hotellet ligger den vakre stranden hvor du kan tilbringe late dager i solen med salte bad.

 

Trådløst internett er tilgjengelig. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Studiorom
Fine ettromsleiligheter for maks 2 voksne og 1 barn. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, klimaanlegg (mot betaling), TV, safe (mot betaling), kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Toroms leilighet
Fine toromsleiligheter for 3 personer. Alle leilighetene er innredet med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt kombinert soverom/stue med sovesofa og åpen kjøkkenløsning. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, luftkondisjonering (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Badene har dusj, toalett og hårføner.

 

Treroms leilighet
Fine treromsleiligheter for 5 personer. Alle leilighetene er innredet med to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt kombinert soverom/stue med sovesofa og åpen kjøkkenløsning. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, luftkondisjonering (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong.
Badene har dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 10 euro per uke betales direkte til hotellet.
Luftkondisjonering: Ca. 8 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Sophia Apartments Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost