Side Village Hotel Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Side Village Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Ilıca Mahallesi, Cumhuriyet Bulv. 07600 Manavgat
Kartvisning

Side Village Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklier  Privat strand 700 m
Side sentrum 5 km Manavgat 5 km


Hotellbeskrivelse

Sjarmerende All inclusive-hotell for store og små

 

Det sjarmerende Side Village Hotel ligger i Kumköy, ca 5 km fra det koselige sentrum av Side. En del av hotellet er renovert, inkludert rommene, og her er det plass til hele familien.

 

Hotellet har et fint bassengområde med solterrasse, basseng og barnebasseng. For de som liker fart og spenning, er det også et basseng med to vannsklier. Hvis du foretrekker sand og saltvann, ligger hotellets private strand ca. 700 meter fra hotellet.

 

Hotellet arrangerer underholdning og aktiviteter for hele familien flere ganger i uken. For de yngste reisende er det en lekeplass, og for de litt eldre finnes bordtennis og biljard. Det er også et nydelig spa-senter med tyrkisk bad og badstue. Det er også mulighet for en avslappende massasje mot et gebyr.


Vær oppmerksom på at du regnes som voksen når du har fylt 11 år på dette hotellet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig mot et pristillegg. Husk at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Standard rom
Smakfullt innredet rom for to personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, klimaanlegg, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. 

 

Familierom
Smakfullt innredet rom for fire personer med to separate soverom og muligheten for en ekstra seng / sovesofa. Hvert soverom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg har rommet TV, telefon, minikjøleskap, klimaanlegg, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

Frokost

08:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Snacks

15:30 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks på stranden

12:30 – 14:30

 

Bar

10:00 – 22:00

Strandbar

10:00 – 16:00

 

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Importerte drinker, drikkevarer på flasker, spesialkaffe, varm sjokolade, ferskpresset fruktjuice, iskrem, popcorn og vafler er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Andre drinker er inkl. i All Inclusive-konseptet i perioden 10:00 - 22:00. Alle behandlinger i spasenteret mot et gebyr. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Vannsklier er åpne i noen timer hver morgen og ettermiddag. Uteserveringer og barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av safe:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.


 Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

Side Village Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost