Side Alegria Hotel Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Side Alegria Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kumköy Mevkii, Side, 07330 Antalya
Hotellbeskrivelse

Side Alegria Hotel & Spa er et herlig 5-stjerners voksenhotell beliggende 4 km fra det sjarmerende feriestedet Side og 200 m fra stranden.

 

Hotellet har to flotte bassengområder, et aktivitetsbasseng med vannsklier og et basseng for avslapning. Hvis du bare vil slappe av på en solseng, har hotellet en nydelig solterrasse. Hvis du foretrekker saltvann og sand mellom tærne er stranden innen gangavstand fra hotellet.
 
Hotellet består av tre bygninger: En hovedbygning og to anneks-bygninger. Alle fasiliteter ligger i hovedbygningen og bor dere i en av anneks-bygningene må dere krysse en vei for å komme til fasilitetene. 

 

Vil dere skjemme bort dere selv litt ekstra har hotellet en spa-avdeling med hamam, badstu, massasje og frisør. Her finnes også et fitnessrom og et innendørsbasseng som er åpent under vintermånedene.


Gratis trådløst internett tilkobling finnes på hele hotellet. Vær obs på at forbindelsen er både treg og ustabil, og det går ikke å streame filmer og lignende..

Rom informasjon

Økonomi rom Annex
Smakfullt innredet rom for 2 personer, med mulighet for ekstra seng. Alle rom inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann ved ankomst, påfyll mot tillegg), safe (avgift) og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Vær oppmerksom på at disse rommene ikke har utsikt.Standard rom:
Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inneholder vann ved ankomst, påfyll mot betaling), safe (mot avgift) og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.Standard rom - annex:
Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inneholder vann ved ankomst, påfyll mot betaling), safe (mot avgift) og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 20:30

Beach Snack Bar

12:00 – 15:30

Tyrkiske pannekaker (Beach Bar)

11:00 – 15:30

Patisserie

12:00 – 23:00

Panorama Snack restaurant

24 timer

 

Drikkevarer

Lobby Bar

10:00-23:00

Aqua Bar

10:00-12:00 & 14:00 – 23:00

Beach Bar

10:00-18:00

Disco Bar*

23:00-02:00

 

* Gratis entré. All dryck mot betalning

 


Tilleggsinformasjon

Safe mot avgift. Hotellet er et voksenhotell og har en aldersgrense på 18 år. Importert alkohol, drikker som serveres på flasker, ferskpresset fruktjuice, is, behandlinger i spa-senteret, frisør, utleie av tennisbane, biljard og andre fasiliteter inngår ikke i All Inclusive-konseptet. Basseng- og strandhåndklær kan leies mot en avgift. Høy musikk fra animationsteamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme. Eksakte tider for All Inclusive konseptet fåes av hotellet når man ankommer. Uteserveringer, barer, basseng og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

Betalte tjenester

Leie av safe:  Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng  Barnebasseng   Vannsklier  Restaurant Bar 
Spa Gratis internett (lobby)  Strand 200 m. Side sentrum 4 km.

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom