Side Alegria Hotel Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Side Alegria Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Kumköy Mevkii, Side, 07330 Antalya
Kartvisning

Side Alegria Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng  Barnebasseng   Vannsklier  Restaurant Bar 
Spa Gratis internett (lobby)  Strand 200 m. Side sentrum 4 km.

Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at i perioden mellom 15. nov - 1. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være noen guide på flyplassen ved ankomst og avreise eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.


Side Alegria Hotel & Spa er et herlig 5-stjerners voksenhotell beliggende 4 km fra det sjarmerende feriestedet Side og 200 m fra stranden.

 

Hotellet har to flotte bassengområder, et aktivitetsbasseng med vannsklier og et basseng for avslapning. Hvis du bare vil slappe av på en solseng, har hotellet en nydelig solterrasse. Hvis du foretrekker saltvann og sand mellom tærne er stranden innen gangavstand fra hotellet.
 
Hotellet består av tre bygninger: En hovedbygning og to anneks-bygninger. Alle fasiliteter ligger i hovedbygningen og bor dere i en av anneks-bygningene må dere krysse en vei for å komme til fasilitetene. 

 

Vil dere skjemme bort dere selv litt ekstra har hotellet en spa-avdeling med hamam, badstu, massasje og frisør. Her finnes også et fitnessrom og et innendørsbasseng som er åpent under vintermånedene.


Gratis trådløst internett tilkobling finnes på hele hotellet. Vær obs på at forbindelsen er både treg og ustabil, og det går ikke å streame filmer og lignende..

Rom informasjon

Standardrom
Elegant innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom inneholder en dobbelseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, minibar (inneholder vann ved ankomst, påfylling mot kostnad), safe og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.
 

Standardrom – Anneks
Elegant innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra opprening. Alle rom inneholder en dobbelseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, minibar (inneholder vann ved ankomst, påfylling mot kostnad), safe og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
All Inclusive 

Måltider


Tidlig frokost

06:00-07:00

Frokost

07:00-10:00

Sen frokost

10:00-11:00

Lunsj

12:30-14:30

Middag

18:30-20:30

Midnatt Sandwich

00:00-06:00

-Brunsj hver søndag med musserende vin.


Snack

Panorama Snack Restaurant

12:30-16:00

Beach Snack Bar

12:30-16:00

Alegria Patisserie

12:00-06:00

 


Barer

Lobby Piano Bar

10:00-23:00

Aqua Bar

10:00-18:00

Beach Bar

10:00-18:00

Disco Bar*

23:00-03:00

*Alle drinker mot betaling

 


Tilleggsinformasjon

Safe mot avgift. Hotellet er et voksenhotell og har en aldersgrense på 18 år. Importert alkohol, drikker som serveres på flasker, ferskpresset fruktjuice, is, behandlinger i spa-senteret, frisør, utleie av tennisbane, biljard og andre fasiliteter inngår ikke i All Inclusive-konseptet. Basseng- og strandhåndklær kan leies mot en avgift. Høy musikk fra animationsteamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme. Eksakte tider for All Inclusive konseptet fåes av hotellet når man ankommer. Uteserveringer, barer, basseng og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

Betalte tjenester

Leie av safe:  Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Side Alegria Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost