Select Apart Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Select Apart Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Kadıpaşa, Sipahiler Cd No:7, 07400 Alanya/Antalya
Kartvisning

Select Apart Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

 Basseng  BarnebassengBar  Restaurant  Gratis internett i lobbyen og bassengområdet
• Kleopatrastranden 1 km  Alanya sentrum 1,1 km

Hotellbeskrivelse

 Et enkelt leilighetshotell med god beliggenhet


Select Apart Hotel er et koselig leilighetshotell bare 100 meter fra den populære tirsdagbasaren og markedshallen. Her kan du kjøpe fersk frukt, grønnsaker og fisk som du deretter har mulighet til å lage mat på det åpne kjøkkenet som er i rommet. og fisk som du senere har mulighet til å tilberede i det åpne kjøkkenet som finnes på rommet. Hotellet er et litt eldre hotell, men veldig fint og fresht for sin alder. Atmosfæren er bra og personalet er veldig trivelig, noe som veier opp for at det ikke finnes så mange fasiliteter her.

På hotellet finner du et bassengområde med basseng, barnebasseng, bassengbar og en hyggelig restaurant. Alanya sentrum og stranden ligger omtrent 1 km fra hotellet. Du kan komme hit med og gå en kort spasertur eller for å ta lokalbussen.

Gratis internett er tilgjengelig i resepsjonen og ved bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både ustabil og treg, og at det derfor ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Studio leilighet
Hotellets studioleiligheter er enkelt møblerte for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle leiligheter har et kombinert soverom og oppholdsrom med et åpent kjøkken. Leilighetene har enten dobbelseng eller to enkeltsenger. Rommet er utstyrt med det nødvendigste kjøkkenutstyr, TV , air condition, safe samt et bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner. Alle rom har også en balkong.

 

Toromsleilighet
Hotellets toromsleiligheter er enkelt møblerte og har to rom for opptil 5 personer. Alle leiligheter har et soverom med en dobbelseng eller to enkeltsenger, samt en sovesofa i et kombinert oppholdsrom  / soverom med et åpent kjøkken. Rommet er utstyrt med det nødvendigste kjøkkenutstyr, TV, air condition, safe samt et bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner. Alle rom har også en balkong.

Måltid

Ingen måltider inngår. 

Tilleggsinformasjon

Hotellet ligger ved Alanyas største sykehus, utrykningslyd kan derfor oppstå. Safe og air condition mot avgift. Enkelte fasiliteter kan være stengt under lavsesongen og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:            Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Leie av sikkerhetsboks:        Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Select Apart Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost