Sayanora Hotel - Hyggelig hotel med gåavstand til stranden og Side sentrum. 
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Sayanora Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Denizbuku Mevkii, Side / Manavgat
Kartvisning

Sayanora Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info
2 Bassenger - 2 Barnebassenger - Restaurant- Bar

Gratis Internett ( Lobby )   Strand 200 m - Sentrum 800 m.

Hotellbeskrivelse


Sayanora Hotel er et koselig familiehotell som i mange år har vært veldig populært blandt skandinaviske gjester. Det er ikke så mange fasiliteter, men atmosfæren er veldig hyggellig, og spesielt familier med både store og små barn vil snart føle seg som hjemme. Både Sides koselige gamleby og den barnevennlige sandstranden ligger innen gangavstand fra hotellet.

 

Hotellet har 2 svømmebasseng og 2 barnebassenger. På stranden er det mulig å leie solsenger og parasoller, og her er et stort utvalg av ulike typer vannsportsaktiviteter ( mot betaling ).  Måltider serveres i den koslige resturanten, hvor du kan velge om du vil sitte ute eller innendørs. Her arangeres også tyrkisk aften en gang i uken.


Hotellet består av 2 bygninger. De fleste standardrom ligger i  lave, to-etasjes bygnin. Familierom samt noen stadardrom ligger i en tilstøttende bygning, som også har et lite separert bassengområde.


Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen – vær oppmerksom på at forbindelsen kan være vedig ustabil. 

Rom informasjon

Standard Rom:
Enkle, men pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en enkelt seng. Alle rommene er innredet med dobbeltseng eller enkeltsenger, ac, safe ( mot betaling ), mini kjøleskap, telefon, tv og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Familierom:
Enkle, men pent innredede rom for 4 personer. Alle rommene består av 2 soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, air condition, safe( mot betaling ), mini kjøleskap, telefon, TV og balkong. Bed med toalett, dusj og hårføner.
Mat / Drikke konsept
All Inclusive
Frokost : 08:00 - 10:00
Lunsj : 12:00 - 14:00
Kaffe og kake : 16:00 - 17:00
Middag : 19:00 - 21:00
Bar : 10:00 - 23:00
 
Importert drikkevarer, drikkevarer som serveres i flasker, ferskpresset fruktjuice og spesiell kaffe er ikke inkludert i All Inclusive konseptet.

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

Utendørsresturanter, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser er informert om dette.

Sayanora Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
PostCode
DateOfBirth
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost