Sayanora Hotel - Hyggelig hotel med gåavstand til stranden og Side sentrum. 
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Sayanora Hotel
TrustYou Tooltip Text
Denizbuku Mevkii, Side / Manavgat
Hotellbeskrivelse

Populært familiehotell i koselige Side

 

Familiehotellet Sayanora er et hotell med noen år på nakken, som lenge har vært svært populært blant skandinaviske gjester. Hotellet har en koselig atmosfære og spesielt familier med både store og små barn trives på dette hotellet. Både gamlebyen i Side og den barnevennlige sandstranden ligger i gangavstand fra hotellet.

 

Hotellet har to svømmebasseng og to barnebasseng hvor hele familien kan ha det gøy i solen eller slappe av i skyggen av en parasoll. På hotellets private strand kan du nyte salte bad og her er solsenger og parasoller gratis. Gratis skyttelbuss til og fra stranden arrangeres noen ganger daglig. For de aktive er det også et stort utvalg av ulike typer vannsportaktiviteter (mot betaling).

 

Måltider serveres i den koselige restauranten hvor du kan velge om du vil sitte ute eller innendørs. I høysesongen arrangerer hotellet en tyrkisk kveld en gang i uken. Hotellet består av to bygninger: en to-etasjes hovedbygning og en tilstøtende "park"-bygning, hvor de fleste rommene er bygget i bungalowstil.


Det går en shuttlebuss til hotellets egen strand.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Husk imidlertid at forbindelsen kan være både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Enkelt møblert rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller enkeltsenger, luftkondisjonering, safe, minikjøleskap, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Standardrom i Parkbygningen 2 personer
Enkelt møblert rom for 2 personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller enkeltsenger, luftkondisjonering, safe, minikjøleskap, telefon, TV og terrasse. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Familierom i Parkbygningen 4 personer
Enkelt møblert rom bestående av to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, luftkondisjonering, safe, minikjøleskap, telefon, TV og balkong eller terrasse. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Mat & Drikke

Frokost

08:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Kaffe, te og kake

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Pool Bar

10:00 – 23:00

Betalte tjenester

Leie av safe: Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Importert drikke, drikke på flaske, ferskpresset fruktjuice, is og spesialkaffe er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Uterestauranter, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Bassenger Barnebassenger Restaurant Bar Gratis internett
Strand 300 m Privat Strand 2 km Side Sentrum 800 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom