Savk Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Savk Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Saray Mahallesi, Atatürk Blv. No:147, 07410
Kartvisning

Savk Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Direkte på stranden Basseng  Barnebasseng Restaurant Bar 
Gratis internett Alanya Sentrum 1,2 km

Hotellbeskrivelse

 Strandhotell med perfekt beliggenhet


 

På det vakre Savk Hotel bor du komfortabelt rett ved Kleopatra-stranden i vakre omgivelser med utsikt over havet. Hotellet er perfekt for deg som ønsker å tilbringe både fantastiske dager på stranden og bo i nærheten av restauranter, butikker og barer.

 

Hotellet har et koselig bassengområde med både basseng og boblebad. Sett deg ned på en solseng, ta en forfriskende dukkert i bassenget, eller nyt en god drink fra bassengbaren. De yngste gjestene har selvfølgelig sitt eget barnebasseng å leke og plaske i. Fra bassengområdet går du direkte til den vakre Kleopatra-stranden for en dukkert i det glitrende Middelhavet. Hvis du blir lei av å bare slappe av i solen, kan du prøve forskjellige vannsporter mot et gebyr.

 

Oppholdet inkluderer frokost og middag, som serveres i hotellets restaurant, her kan du velge om du vil sitte inne eller ute. Hotellet har også en koselig snackbar hvor du kan spise lunsj i skyggen av palmer, mens du nyter den vakre havutsikten. Noen kvelder i uken arrangerer hotellet underholdning, for eksempel tyrkiske kvelder og levende musikk.

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Lyst og pent innredet rom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, klimaanlegg, telefon, safe, minibar, TV og balkong. De fleste rommene har hel eller delvis havutsikt. Bad med dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett er tilgjengelig på alle rom.

Måltid

Halvpensjon
Frokost og middag er inkludert i oppholdet og serveres som buffé. For andre måltider er det en lobbybar, en bassengbar og en snackbar ved bassengområdet.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:  Ca 2 euro per dag betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Tilleggsinformasjon

Strand og turistområde. Støy fra trafikk og nærliggende hoteller kan oppstå i rommene og bassengområdet. Solsenger og parasoller på stranden mot et gebyr. Safe og minibar mot betaling. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser om dette.

Savk Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost