Sandy Suites Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Sandy Suites

Søk etter ledig rom og pris
Info

Ferieleiligheter - Basseng - Barnebasseng - Gratis internett i fellesområder
Strand 200 m - Lokalt sentrum (Kalamaki) 150 m - Chania 4 km

Hotellbeskrivelse

Sandy Suites er et enkelt, men koselig leilighetshotell som ligger i Kalamaki. Hotellet er et virkelig godt utgangspunkt for alle som ønsker å både bo i nærheten av stranden og samtidig ha muligheten til å komme til Chanias koselige sentrum på kort tid.

 

Her er et fint bassengområde med basseng, barnebasseng og en fin solterrasse med solsenger og parasoller. Det er også et lite basseng og en snackbar som serverer både kalde drinker og lette måltider.

 

En kort spasertur fra hotellet er det et godt utvalg av koselige tavernaer og noen få butikker. Hvis du vil besøke Chania, kan du enkelt komme deg hit med lokal buss eller taxi.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studio leilighet
Pent innredede ett-roms leiligheter for 2 personer. Alle leilighetene inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, klimaanlegg, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet
Pent innredede to roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene inneholder et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt en kombinert stue og soveplass med sovesofa, klimaanlegg, kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Måltider er ikke inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Sandy Suites Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost