Royalisa Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Royalisa Hotel
Cumhuriyet, Atatürk Bulvarı, Sanat Okulu Cd., 07425 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

Familievennlig hotell med All Inclusive

 

Royalisa er et familievennlig all-inclusive-hotell som ligger i utkanten av Alanya sentrum. Her trives både store og små mennesker som ønsker å bo komfortabelt i nærheten av stranden. Her kan du legge igjen stresset i hverdagen hjemme og nyte ferien fullt ut.

 

Hotellet har et nydelig bassengområde som tilbyr både avslapning, behagelig svømming og plas og lek. Her kan du tilbringe late dager i skyggen under en parasoll eller nyte en kjølig dukkert i bassenget. Det er også to vannsklier for de som foretrekker fart og spenning. For de aller minste er det et eget barnebasseng å plaske i. En kort spasertur fra hotellet ligger den nydelige sandstranden hvor du kan tilbringe lange dager i solen med salte bad og leke i vannkanten. Hotellet arrangerer også underholdning et par kvelder i uken.


I området rundt hotellet er det et godt utvalg av butikker og restauranter. Alanya sentrum ligger 2 km fra hotellet, og hvis du vil ta deg dit, kan du gå langs den vakre promenaden. Det er også enkelt å ta lokalbussen som har et stopp på ca. 100 m fra hotellet.


Trådløst internett er tilgjengelig ved bassenget og på rommene mot en avgift. Merk imidlertid at forbindelsen er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.

Rom informasjon

Standard rom for 2 personer
Pent innredede rom med mulighet for ekstra opprening. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, safe, minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Familierom 4 personer
Vakkert møblerte rom for 5 voksne eller 4 voksne og 1 barn, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene består av to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, TV, telefon, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minikjøleskap og balkong. Bad med dusj eller badekar, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

 

Frokost

07:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

15:00 – 16:30

Kaffe, te og kake

16:30 – 17:00

Bar

10:00 – 22:00

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Vannrutsjene er åpne mellom kl. 14.00 og 16.00. En trafikkert vei må krysses for å komme til stranden. Ferskpresset fruktjuice, tyrkisk kaffe, drikke på flaske, iskrem, terrassebar, A'la carte-restaurant, cocktailer og importerte drinker er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Svømmebasseng, vannsklier, utendørs restaurant, bar og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

 Basseng  Barnebasseng  2 vannsklier  All Inclusive
 Strand 150 m Alanya sentrum 2 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom