Royal Garden Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Royal Garden Beach Hotel
TrustYou Tooltip Text
Çarşı, Güçoğlu Sokak 5/A, 07490 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

 5-stjerners resort med direkte tilgang til privat strand

 

Royal Garden Beach er et herlig Ultra All Inclusive-hotell med en internasjonal atmosfære som passer alle som ønsker å bo på et større resort. Her trives hele familien og hotellet er et paradis for alle som liker å bade.

 

Hotellet har bassenger for både store og små. Her kan du slappe av på en solstol, ta en avkjølende dukkert i bassenget eller suse ned for en vannsklie. Her har du også direkte tilgang til hotellets private strand hvor du kan slappe av på en solseng under en parasoll eller nyte et salt bad i havet.
 

Unn deg noe ekstra og besøk hotellets herlige spa-område, hvor du kan nyte en massasje eller skrubbet i det tyrkiske badet. Ønsker du en aktiv ferie, har hotellet et treningsstudio. Hotellets animasjonsteam tilbyr også aktiviteter og underholdning for hele familien både dag og kveld. De minste barna kan møte venner i den internasjonale miniklubben eller på lekeplassen.
 

Hotellet består av to hovedbygninger og en sidebygning. Merk at du må krysse en mindre vei for å komme fra sidebygningen til hovedbygningen.

Konakli er en liten ferieby med noen butikker og restauranter. Vil du oppleve den populære feriebyen Alanya kan du enkelt ta bussen hit.

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i lobbyen og patisseriet, samt i andre områder av hotellet mot en avgift. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.


Rom informasjon

Standard rom
Elegant innredet rom for 2 personer. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann/brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.
 
Premium Standard rom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann/brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.
 
Familierom Hovedbygning
Elegant innredet rom for 4 personer. Alle rommene har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med to sovesofaer. I tillegg inneholder rommet TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann/brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom Sidebygning
Fine rom med eldre innredning plass til 4 personer. Alle rommene har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med to sovesofaer. I tillegg inneholder rommet TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann/brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive


Frokost

07:00 - 10:00

 Lunsj

12:30 - 14:00 

 Middag

19:00 - 21:00

 Midnatts Snack

23:00 - 07:00

Snack Bar

10:00 - 17:00

 Tyrkiske pannekaker

11:00 - 16:30

 Patisserie

11:00 - 17:00 

 

A'la Carte - Ét måltid inkl. Husk å reservere bord! (1. mai – 31. oktober)

 

 La Pergola - Italiensk

 19:00 - 21:00

 Lagos – Fisk og skalldyr

 19:00 - 21:00

 Sakura - Kinesisk

 19:00 - 21:00

 Anatolian - Tyrkisk 

 19:00 - 21:00

 

Barer 

 

Lobby Bar

 10:00 - 24:00

Pool Bar

 10:00 - 24:00

Beach Bar

 22:30 - 00:30

 Disco Bar

 22:30 – 24:00

 Night Bar

 00:00 – 07:00

 Tilleggsinformasjon

Utvalgt importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, alle behandlinger i spa-senteret, motorisert vannsport og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Badelandet med vannsklier er åpent mellom 10-12 og 15-17, fra 1. mai til 31. oktober. Badehåndklær tilbys mot et depositum. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Støy fra hotellets discobar og aktiviteter/underholdning kan forekomme. Utendørs restauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Bassenger Vannsklier Barer Restaurant Internett
Privat strand 0 m Konakli 500 m Alanya sentrum 14 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom