Rethymno Mare Royal Hotel Hellas Kreta Rethymno
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Rethymno Mare Royal Hotel
TrustYou Tooltip Text
Skaleta, Rethymno, Crete, GREECE 74100
Hotellbeskrivelse

 Flott hotell med fasiliteter for hele familien

 

 

På Rethymno Mare Hotel er det fasiliteter for både store og små og hotellet holder god standard. Start dagen med en god frokost før du legger ut for å se hva byen Skaleta har å tilby.

 

Hotellet er et paradis for alle som liker å bade. Det er en nydelig solterrasse med basseng og et separat basseng med vannsklier. For de yngste gjestene er det et barnebasseng med vannsklier. Herfra har du direkte tilgang til stranden hvor du som hotellgjester fritt kan bruke solsenger og parasoller. Velger du å bo i en familiesuite med privat basseng, har du direkte tilgang til eget basseng fra terrassen.

 

Ønsker du å unne deg noe ekstra luksuriøst, har hotellet et spaområde med behandlinger mot betaling. For den aktive reisende er det tennisbane, sandvolleyball og aktiviteter og underholdning både dag og natt. For de yngre barna mellom 4-12 år er det en internasjonal miniklubb med lekeplass.

 

Den lille byen Skaleta har et godt utvalg av restauranter og tavernaer samt barer og butikker.Vil du heller besøke Rethymnon, kan du ta lokalbussen dit den stopper rett utenfor hotellet.

  

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.

 

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Rethymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes på telefon.

Rom informasjon

Superior rom 2 personer
Fine rom med mulighet for ekstra oppredning for et barn. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (oppfylles på forespørsel og mot avgift), vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Juniorsuite 3 personer
Fine rom med mulighet for ekstra oppredning for et barn. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (oppfylles på forespørsel og mot avgift), vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Familiesuite for 4 personer
Fine rom som består av to soverom, som hver inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg har rommet TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (oppfylles på forespørsel og mot avgift), vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Familiesuite (Med Jacuzzi) 4 personer
Fine rom som består av to soverom, som hver inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg har rommet TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (oppfylles på forespørsel og mot avgift), vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med jacuzzi, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

 Halvpensjon  -  Frokost og middag ink.

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Hotellet ligger i kupert terreng og har mange trapper. Tilgang til stranden via en tunnel/heis. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:            Ca. 10 Euro pr. uke, som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Bassenger Vannsklier  Direkte tilgang til privat strand All Inclusive
Skaleta 2 km Rethymnon 11 km Gratis internett i fellesområdene

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom