Ramada Resort Kusadasi & Golf Tyrkia Izmir Kusadasi
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Ramada Resort Kusadasi & Golf
TrustYou Tooltip Text
Türkmen Mahallesi, Turgut Özal Blv., 09400 Kuşadası/Aydın
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke har guider i Kusadasi. I nødstilfeller kan guider i Alanya kontaktes på telefon.


Ramada Resort Kusadasi & Golf er et nydelig resort som ligger i vakre, frodige omgivelser. Her er fasiliteter og aktiviteter for både unge og gamle, og uansett om ferien tilbyr ren avslapning eller en aktiv ferie, er det noe for enhver smak.


Her er flere bassenger å velge blant, blant annet. aquapool med vannsklier, 2 barnebasseng, hvorav den ene har vannsklie for de minste barna og et "avslappende basseng" med jacuzzi for alle som planlegger å tilbringe mesteparten av ferien på en solstol med en god bok, bare avbrutt av en tur i bassenget i mellom. Hotellets strand er ca. 2 km unna, og i høysesongen er det gratis buss tilgjengelig.


I hotellets spa-senter kan du nyte et tyrkisk bad og massasje (alle behandlinger mot en ekstra avgift). Hvis formen skal holdes under ferien, kan du trene på hotellets treningsfasiliteter, spille tennis eller golf. For de yngste barna er det både en lekeplass og en miniklubb, der det arrangeres morsomme aktiviteter for de 4-12 åringene (her snakkes ikke skandinavisk). I tillegg arrangerer hotellets eget animasjonsteam morsomme aktiviteter og underholdning for alle, både om dagen og om kvelden.


Ditt opphold på Ramada Resort er med All Inclusive, og i tillegg til en stor bufférestaurant og to a la carte resturanter finnes det ikke mindre enn 5 forskjellige barer å velge mellom.


Kusadasi er bare ca. 2 km fra hotellet, og du kan løsne deg selv fra hotellet, du kan lett komme dit med hotellets egen buss.
Rom informasjon

Standard rom:

Elegant innredede rom for 2 personer, med mulighet for en sovesofa. Alle rommene har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inkluderer vann ved ankomst og refilleres mot en avgift), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Junior Familierom:

Elegant innredede rom for 3 voksne / 2 voksne og 2 barn. Alle rommene har et dobbelt soverom og en stue med sovesofa, 2 stk. TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inkluderer vann / s ved ankomst og påfylles mot et gebyr), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Familierom:

Elegant innredede familierom for 5 voksne / 4 voksne og 2 barn. Alle rommene har 2 separate soverom og en stue med sovesofa. Hvert soverom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg er 2 stk. TV, telefon, air condition, minibar (inkluderer vann ved ankomst og påfylles mot et gebyr), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.
Mat / Drikke konsept
All Inclusve
Frokost : 07:00 - 10:00
Sen frokost : 10:00 - 11:00
Lunsj : 12:30 - 14:00
Snacks : 12:30 - 16:00
Kaffe og kake : 16:00 - 18:00
Ettermiddag : 19:00 - 21:00
Kveldsmiddag : 22:00 - 00:00
 
A'la carte restauranter - reservasjon kreves
(Ett måltid per opphold i en restaurant av ditt valg inkl.)
A'la Carte : 19:00 - 22:00
 
Barer
Lobby Bar : 24 Timer
Slapp av : 10:00 - 18:00
London Bar : 10:00 - 00:00
Disco bar : 00:00 - 02:00
 
Vær oppmerksom på at i henhold til hotellets kleskode, er det ikke tillatt å besøke restaurantene med badetøy, undertøy og lignende.

Importert alkohol, drinker serveres i flaske, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spa-senteret og noen fasiliteter er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.

Ingen alkohol dispensering for personer under 18 år.

Vær oppmerksom på at det kan være aldersbegrensninger på noen av vannsklier.

Utendørsrestauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan lukkes i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil bli begrenset utenfor høysesongen.
Vis mer info Vis mindre
Info
All Inclusive  5 bassenger - vannsklier - barnebasseng - gratis WiFi - strand 1,5km - Kusadasi sentrum 1km
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom