Porto Platanias Village Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Porto Platanias Village

Hellas / Kreta
GR-73014 Chania – Crete, Hellas
Kartvisning

Porto Platanias Village

Søk etter ledig rom og pris
Info

 Basseng Barnebasseng Internett
Strand 100 m Platanias Sentrum 200 m Chania 12 km

Hotellbeskrivelse

 Perfekt beliggenhet nær stranden og Platania sentrum


 

Familievennlige Porto Platanias Village er bygget som en liten kretisk landsby med små stier og frodige hager, og har en perfekt beliggenhet nær både Platanias og stranden.

 

Ved det herlige bassengområdet er det god plass til late dager og fine svømmeturer. Det er et stort basseng for avkjølende dypp og et barnebasseng for de minste. Når sult og tørst kryper inn, er det bare å gå til restauranten eller bassengbaren.

 

Hvis du vil ha flere fasiliteter, kan du gå til søsterhotellet Porto Platanias Beach Resort som ligger rett over veien. Her finnes både innendørsbasseng og boblebad og et herlig spa-område hvis du vil unne deg noe ekstra. Hvis du er ute etter en aktiv ferie, er det flere bassenger, en miniklubb og aktiviteter for hele familien i høysesongen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder - vær oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er veldig dårlig og at det ikke er mulig å f.eks. streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studioleilighet maks 3 personer
Lyse og pent innredede studioleiligheter med en dobbeltseng og en sovesofa, TV, telefon, air condition, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner. 


Leilighetene varierer i innredning og størrelse. Merk at det er nivåforskjeller og trapper i noen av leilighetene.

 

To-roms leilighet maks 4 personer
Lyse og pent innredede to-roms leiligheter med soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert stue og soveområde med to sovesofaer, TV, telefon, air condition, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Leilighetene varierer i innredning og størrelse. Merk at det er nivåforskjeller og trapper i noen av leilighetene.

Måltid

Halvpensjon: Frokost og middag inkludert. Drikke er ikke inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Innsjekking skjer på Porto Platanias Beach Resort ved sen ankomst. Noen fasiliteter ligger på søsterhotellet Porto Platanias Beach Resort. Internasjonal miniklubb på søsterhotellet. Spa på søsterhotellet mot et gebyr. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Porto Platanias Village Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost