Porto Platanias Beach Resort & Spa Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Porto Platanias Beach Resort & Spa

Hellas / Kreta
Porto Platanias Beach Resort & Spa GR-73014 Chania – Crete, Hellas
Kartvisning

Porto Platanias Beach Resort & Spa

Søk etter ledig rom og pris
Info

Bassenger Barnebasseng Miniklubb Spa-avdelning
Direkte tilgang til stranden Platanias sentrum 300 m Chania 10 km

Hotellbeskrivelse

 Strandhotell for hele familien


 

På Porto Platanias Beach Resort & Spa bor du rett på stranden i vakre omgivelser. Her kan du tilbringe late dager ved et av hotellets vakre bassenger eller delta i en morsom aktivitet organisert av hotellet. Uansett hva du velger, vil du ha mange minneverdige øyeblikk med hele familien.

 

Hotellet tilbyr flere forskjellige restauranter og barer, ikke gå glipp av å besøke takterrassen for en fantastisk utsikt. Hotellets animasjonsteam organiserer aktiviteter og underholdning for hele familien i høysesongen. Hvorfor ikke konkurrere i sandvolleyball, vannpolo eller boccia mens de yngre mellom 5-12 år leker i miniklubben. Unn deg et besøk i hotellets spa for litt ekstra luksus, som tilbyr både innendørsbasseng og en rekke behandlinger mot et gebyr.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen, ved bassengbaren og i rommene - vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er veldig dårlig, og at det for eksempel ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Lyse og fine rom med mulighet for en ekstra opprening. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, safe, minibar (på forespørsel / mot avgift) og balkong eller terrasse. Bad med badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Internasjonal miniklubb med minidisko, ikke-skandinavisk talende. Underholdning i høysesongen med blant annet kretisk aften. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Porto Platanias Beach Resort & Spa Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost