Porto Kalamaki Hotel Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Porto Kalamaki Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng - Barnebasseng - Restaurant - Gratis internett Strand 100 m - Chania 4 km

Hotellbeskrivelse

Porto Kalamaki er et koselig leilighetshotell med god atmosfære. Hotellet ligger i Kalamaki, som har et lite utvalg av restauranter og tavernaer. På den annen side bor du innen gangavstand til Agia Marina og bare 4 km fra Chania.

 

Det herlige bassengområdet blir raskt hotellets samlingspunkt, og det er god plass for både store og små. Her er en solterrasse med solsenger og parasoller og et stort basseng med seksjon for de minste barna.

 

Hotellet tilbyr også en god restaurant som serverer snacks og retter fra både det gresk og internasjonale kjøkken. I bassengbaren kan du nyte en kald øl eller en fargerik cocktail, og noen ganger arrangerer hotellet underholdning med musikk og dans.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studioleilighet

Hyggelige leiligheter med 1 rom for 2 eller 3 personer, med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofaen. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller enkeltsenger, og noen har også en sovesofa. I tillegg TV, telefon, air condition (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Superior Studio

Lyse og nyrenoverte leiligheter med 1 rom for 2. Alle leilighetene har dobbeltseng, TV, telefon, air conditioning (ekstra kostnad), safe, badehåndklær, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet

Hyggelige to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene inneholder et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt et kombinert oppholds- og soveområde med en eller to sovesofaer, TV, telefon, air conditioning (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med mest mulig nødvendig kjøkkenutstyr og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Måltider ikke inkludert

Betalte tjenester

Klimaanlegg:                                Ca. 7 Euro pr. Dag. (Studio)
Klimaanlegg:                                Ca. 9 Euro pr. dag. (To-roms leilighet )

Sikkerhetsboks:                              Ca. 2,5 Euro pr. dag.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Porto Kalamaki Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost