Port River Hotel & Spa Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Port River Hotel & Spa
Sorgun Mahallesi, Titreyengöl Mevkii D:33, 07600
Hotellbeskrivelse

 5-stjerners Ultra All Inclusive-hotell med vannsklier

 

Det 5-stjerners Ultra All Inclusive Hotel Port River Hotel & Spa ligger i Titreyengöl, ca 7 km fra det koselige feriestedet Side. Her bor du i vakre omgivelser med utsikt over elven Manavgat.

 

Hotellet har et fint bassengområde med solterrasse og bassenger for både store og små og et basseng med vannsklier. På dagtid organiserer animasjonsteamet aktiviteter for hele familien og underholdning om kvelden. Hotellet har også et nydelig spa-område med tyrkisk bad, badstue og massasje mot et gebyr. Hvis du foretrekker å være aktiv, har hotellet et treningsstudio.

 

Hvis du vil utforske områder utenfor hotellet, anbefaler vi en tur til Manavgat som bare ligger 4 km fra hotellet. Manavgat er kjent for sin store moske, den smaragdgrønne elven og markedet hvor du kan handle billig hvis du er god til å forhandle.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame filmer osv.


Rom informasjon

Økonomi rom
Lyst og pent innredet rom for 2 personer. Alle rommene har dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, telefon, sentralt kontrollert klimaanlegg, safe, minibar (påfyll med vann og juice) og fransk balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standard rom
Lyst og pent innredet rom for 2 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralt kontrollert klimaanlegg, safe, minibar (påfyll med vann og juice) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Handikapvennlige rom er tilgjengelige - spør når du bestiller.

 

Familierom
Lyse og pent innredede rom for 4 personer. Alle rommene har to soverom, hvert med dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg TV, telefon, sentralt kontrollert klimaanlegg, safe, minibar (fylt med vann og juice) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive


Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:30

Pool Bistro Snacks

10:30 – 16:30

Beach Bar Snacks

12:00 – 15:00

Patisserie

11:00 – 22:00

Is

14:30 – 16:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnight Soup

22:00 – 00:00

Night Snack

00:00 – 07:00

 

A’la Carte Restauranger – Et måltid inkl. Reservering kreves!

Baia

19:00 – 21:00

Sultan

19:00 – 21:00

 

Barer

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Pool Bistro Bar

24 timmar

Beach Bar

10:00 – 18:00

Disco Bar

23:00 – 02:00

Tilleggsinformasjon

Utvalgt, importert alkohol, drikke servert i flasker / bokser, ferskpresset fruktjuice, motorisert vannsport, behandlinger i SPA-senteret og visse fasiliteter (inkludert biljard, bordfotball, utleie av tennisutstyr osv.) Er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konsept. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Høy musikk fra hotellets Disco Bar og animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram forekommer. Uteserveringer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

  Basseng  Barnebasseng  Vannsklier  Gratis skyttelbuss til stranden
  Gratis internett  Strand 1,3 km   Side sentrum 7 km –  Manavgat 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom