Pine House Hotel Resort Tyrkia Antalya-området Kemer
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Pine House Hotel Resort
TrustYou Tooltip Text
Çamyuva Mah, Turizm Blv. No:9, 07990 Kemer/Antalya
Hotellbeskrivelse

 All inclusive hotelll blant furutrær i koselige Camyuva

 

Det nydelige Pine House Hotel ligger blant frodige furutrær i Camyuva, ca. 6 km utenfor Kemer. Her er fasiliteter for både store og små og her får hele familien en ferie å minnes med glede.

 

Hotellet har et fint bassengområde med solterrasse, basseng og barnebasseng. For de som liker fart og lek er det også et basseng med vannsklie. Foretrekker du sand og saltvann, ligger hotellets private strand en kort spasertur fra hotellet.

 

Ønsker du å unne deg litt ekstra avslapning er det et herlig spa-område med hammam, badstue og massasje mot betaling. Både dag og natt arrangerer hotellets animasjonsteam aktiviteter og underholdning for hele familien. For de yngste gjestene mellom 4-11 år er det en internasjonal miniklubb.

 

Trådløst internett er tilgjengelig. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.


Vær oppmerksom på at Tyrkiareiser ikke tilbyr guidetjenester i Kemer. Våre guider i Side og Alanya kan kontaktes pr. telefon.


Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Fine rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og med mulighet for ekstra oppredning for et barn. Alle rommene er utstyrt med luftkondisjonering, minibar, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Økonomirom 2 personer
Fine rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og med mulighet for ekstra oppredning for et barn. Alle rommene er utstyrt med luftkondisjonering, minibar, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner. Vær oppmerksom på at økonomirommene ikke har utsikt.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Snacks

12:00 – 16:00

Kaffe og Te

16:30 – 17:30

Middag

19:00 – 21:00

 

Dryck

Poolbar

10:00 – 23:00

Strandbar

10:00 – 18:00

Lobbybar

10:00 – 21:00

 

Tilleggsinformasjon

Utvalgt, importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA- og skjønnhetssenteret og utvalgte sportsaktiviteter mot avgift. Badehåndklær. Miniklubben og vannsklie har begrensede åpningstider. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Høy musikk fra hotellets underholdnings- og aktivitetsprogram kan forekomme. Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Miniklubb Gratis internett (lobby)
Strand 200 m Kemer 6 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom