Panorama Hotel - Ligger ved stranden og i gåavstand til havnen og sentrum. 
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Panorama Hotel
TrustYou Tooltip Text
Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Blv. No:30, 07400
Hotellbeskrivelse


Familievennlig hotell med All Inclusive

 

Det populære Panorama Hotel har en perfekt beliggenhet på øststranden og en kort spasertur fra Alanyas livlige sentrum. Hotellet består av flere bygninger og en av dem ligger praktisk talt på stranden. Her finner du resepsjon, bufférestaurant, a'la carte restaurant og "Panorama Bar", som har den vakreste utsikten over havet, havnen og borgen.


Det er lett å komme seg mellom hotellbygningene, bruk tunnelen som går under veien for å komme til hotellets øvrige bygninger. Her er de fleste rommene plassert rundt det store bassenget. Her kan du ta det med ro på en solstol med din favorittdrink fra bassengbaren eller ta en avkjølende dukkert i bassenget. Det finnes også et barnebasseng, en stor hage og en lekeplass.

 

I høysesongen er det en internasjonal miniklubb for barn mellom 4-12 år. Hotellet har et herlig spaområde hvis du vil slappe av og unne deg noe ekstra. Hvis du heller vil være aktiv, er det mulig å spille tennis, bordtennis eller biljard eller prøve forskjellige vannsporter mot en avgift på den private stranden. Hotellets animasjonsteam organiserer morsomme aktiviteter og underholdning for hele familien i høysesongen.Trådløst internett er tilgjengelig på rommene og fellesområdene. Vær oppmerksom på at Internett-tilkoblingen kan være ustabil.


Rom informasjon

Standard rom 2 personer
224 pent innredede rom. Rommene er innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering, TV, telefon, minibar (inneholder vann) og safe. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.Familierom 4 personer
10 pent innredede rom med plass til 4 personer. Rommene består av to rom, hvert rom er innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering, TV, telefon, minibar (som inneholder vann) og safe (ekstra kostnad). Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
All Inclusive
Frokost : 07:00 - 10:00
Sen frokost : 10:00 - 10:30
Lunsj : 12:30 - 14:00
Snacks : 11:30 - 16:30
Kaffe, te og kake : 16:00 - 17:00
Middag : 18:30 - 21:00
Midnattsuppe : 23:00 - 00:00
 
Bassengbar : 10:00 - 00:00
Strandbar : 10:00 - 18:00
Panorama Bar : 17:00 - 00:00
 
En middag i A’la carte resturanten er inkludert. Husk at reservasjon kreves og må gjøres dagen før.
Tilleggsinformasjon

Strand og turistområde med gjennomgangstrafikk. Safe mot et gebyr. Miniklubben er åpen mellom juni og september og har ikke-skandinavisktalende ansatte. Importert drikke, ferskpresset fruktjuice og tyrkisk kaffe er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering til personer under 18 år. Utendørs restauranter og barer kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres. I lavsesongen kan måltidene serveres i porsjoner. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

 

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng  Bar Restaurant
Gratis internett  Privat Strand 0 m.  Alanya Sentrum 400 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom