Palmin Hotel Tyrkia Izmir Kusadasi
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Palmin Hotel

Tyrkia / Izmir
Kadinlar Denizi Mahallesi, 09400 Boyalik / Kusadasi/Kusadasi/Aydin
Kartvisning

Palmin Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

All Inclusive  Pool - Barnebasseng - Gratis WiFi (Lobby) - Ladies Beach 500m - Kusadasi Center 2 Km

Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke har guider i Kusadasi. I nødstilfeller kan guider i Alanya kontaktes på telefon.Palmin er et godt og velfungerende hotell, godt plassert kun 2 km fra Kusadasi sentrum.


Bare 1,1 km fra Ladies Beach, samt hotellet har et stort og innbydende bassengområde. Her er både et stort svømmebasseng, vannsklier, barnebasseng og en solterrasse med god plass.


I hotellets eget spa-senter finner du både et boblebad og et tyrkisk bad, et dampbad, en badstue og et innendørsbasseng som er oppvarmet i løpet av vår og høst. Hvis formen skal opprettholdes i løpet av ferien, kan du bruk hotellets treningsrom eller bruk hotellets egen tennisbane. Flere ganger i uka arrangerer hotellet aktiviteter og underholdning for både unge og gamle.


For barn i alderen 4-12 år er det miniklubb (her er ikke skandinavisk), og det er også mulig å spille bordtennis, biljard og dart.


I høysesongen arrangerer hotellet gratis transport til stranden flere ganger om dagen, og her kan du fritt bruke solsenger og parasoller.


Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame film etc.
Rom informasjon

Standard Room

Fint rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, klimaanlegg, safe, TV, telefon og balkong. Bad med dusj / bad, toalett og hårføner.
Mat / Drikke konsept
All Inclusve
Frokost : 07:30 - 10:30
Lunsj : 12:30 - 14:00
Middag : 19:30 - 21:30
Midnattsuppe : 23:30 - 00:30
Snacks : 14:00 - 16:30
Kaffe, te og kake : 16:30 - 17:30
 
Pool Bar : 10:00 - 00:00
Lobby Bar : 10:00 - 00:00
 
Importert alkohol, drinker serveres i flaske, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spa-senteret, motorisert vannsport og noen fasiliteter er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.

Ingen alkohol dispensering for personer under 18 år.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan lukkes i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

MERK! Vannsklier kan brukes daglig fra kl. 13.00 til 15.00
Barn under 15 år har ikke tilgang til treningsrommet.

Palmin Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost