Okeanos Beach Boutique Hotel Kypros Kypros Ayia Napa
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Okeanos Beach Boutique Hotel
TrustYou Tooltip Text
AYIA NAPA CYPRUS
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guideservice på Kypros.

 

Okeanos Beach Boutique Hotel er et 4-stjerners hotell med flott beliggenhet rett ved stranden i Ayia Napa. Hotellet er perfekt for de som ønsker å tilbringe både deilige dager på stranden og bo i nærheten av restauranter, butikker og barer.

 

Hotellet har et fint bassengområde med både basseng og barnebasseng. Sett deg ned på en solseng, ta en forfriskende dukkert i bassenget, eller nyt en god drink fra bassengbaren. De yngste gjestene har selvsagt eget barnebasseng å leke og plaske i. Fra bassengområdet går du direkte til stranden for en dukkert i det krystallklare vannet. Blir du lei av å bare slappe av i solen, kan du prøve ulike vannsporter (mot betaling).

 

Hotellet har et herlig spaområde med badstue, dampbadstue og massasje (alle behandlinger mot avgift). For den aktive reisende er det treningsstudio, biljard (mot avgift) og bordtennis. For de yngre gjestene er det en lekeplass.

 

Under oppholdet er frokost og middag inkludert, som serveres i hotellets restaurant og her kan du velge om du vil sitte inne eller ute på terrassen med utsikt over havet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Superior-rom
Moderne innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minikjøleskap, vannkoker med kaffe og te og balkong. Bad med dusj, toalett, hårføner og tøfler.

 

Deluxe-rom
Moderne innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minikjøleskap, vannkoker med kaffe og te, espressomaskin og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Badekåpe og tøfler.

 

 

Familiesuite
Moderne innredet rom for 4 personer. Alle rommene har en dobbeltseng og to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minikjøleskap, vannkoker med kaffe og te og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Halvpensjon inkludert.

Tilleggsinformasjon

Uterestauranter, barer, enkelte fasiliteter og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng  Barnebasseng  Restaurant  Bar  Gratis internett

• Avstand til strand 0 m  Ayia Napa sentrum 300 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom