Nep Center Hotel Hellas Rhodos Rhodos Town
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Nep Center Hotel
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse
Det klimatiserte hotellet tilbyr 49 rom, og har en heis. Det vennlige personalet i resepsjonen hjelper deg gjerne med alt du måtte lure på. Fasilitetene består av bagasjeoppbevaring, en safe og en minibank. WiFi er tilgjengelig på fellesområdene. I turskranken kan du få hjelp med å bestille utflukter. Fasiliteter tilpasset rullestolbrukere er tilgjengelige. Overnattingsstedets fasiliteter omfatter også et TV-rom. Ved ankomst med bil kan gjestene parkere den i garasjen eller på parkeringsplassen. Andre tjenester som tilbys, er en 24-timers sikkerhetstjeneste, bilutleie, transport til/fra flyplassen, romservice og vaskeriservice. Ved alle businessbehov hjelper forretningssenteret deg gjerne videre, og tilbyr en telefaks.
plassering / beliggenhet
NEP Urban Hotel ligger ca. 5 minutter fra stranden, på en sentral adresse i Rhodos by.
Rom informasjon
På rommene er det et klimaanlegg, sentralvarme og en vifte. En balkong tilhører grunnutrustningen på de fleste rom. Rommene har dobbeltseng. Ekstrasenger kan fremskaffes på forespørsel. I tillegg finnes det en safe og et skrivebord. Kjøleskap og minikjøleskap er også tilgjengelig. Dessuten finnes det Internett-tilgang, telefon med direktevalg, TV, radio, et stikkontaktadapter, vekkerklokke og WiFi (uten ekstraavgift). På badet, som er utstyrt med dusj og badekar, finnes det et sminkespeil. På badene sørger kosmetikkprodukter for ytterligere komfort. Det er mulig å bestille rom tilpasset rullestolbrukere. Overnattingsstedet tilbyr rom for ikke-røykere.
Mat / Drikke konsept
Serveringstilbudene omfatter en restaurant, en kafé og en bar. Kontinental buffetfrokost lokker deg ut av senga om morgenen.
Sport og underholdning
Sports- og underholdningstilbudet ved hotellet lar gjestene fylle fritiden med aktiviteter etter eget valg. Du er sikret herlige badeopplevelser i bassenganlegget. Behagelige solsenger står klare til bruk på terrassen. En rekke ulike tilbud gir deg avveksling, deriblant et spa og massasjebehandlinger. Et kasino sørger for moro og underholdning.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom