Minos Village Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Minos Village Hotel
TrustYou Tooltip Text
Agia Marina, 73 014 Chania Crete. Greece
Hotellbeskrivelse

 Moderne hotell nær stranden og Agia Marina


 

På det familieeide Minos Village trives alle som ønsker å bo på et moderne hotell med gangavstand til både stranden og Agia Marina. Leiligheter med kjøkkenkrok gjør at ferien kan tilbringes i akkurat det tempoet du ønsker.

 

Det sjarmerende bassengområdet tilbyr både avslapning og avkjølende dypp. Det er et basseng for deilige svømmeturer, solsenger og parasoller og et barnebasseng for de minste. Nyt en kald drink fra bassengbaren, eller spis et godt måltid i hotellets restaurant hvis du blir sulten under dagen. En kort spasertur fra hotellet ligger den vakre stranden hvor du kan tilbringe lange dager i solen ispedd salte bad.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Husk at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det kanskje ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studioleilighet 3 personer
Hyggelige studioleiligheter med dobbeltseng og sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene og en balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet 4 personer
Fine to-roms leiligheter med et soverom med dobbeltseng og to enkeltsenger og en kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, telefon, air condition, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:                         Ca. 14 Euro pr. uke.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Trapper og nivåforskjeller i hotellområdet. Frokost 08.00-10.00. Treningsrom. Veien må krysses for å komme til stranden. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Bassengbar og restaurant
Strand 350 m Agia Marina 200 m Chania 9 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom