Matzi Apartments Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Matzi Apartments

Søk etter ledig rom og pris
Info

Leilighetshotell Basseng Barnebasseng Gratis internett
Strand 30 m Lokalt sentrum (Gerani) 400 m Chania 13 km

Hotellbeskrivelse

 Familiedrevet leilighetshotell med havutsikt

 

I vakre omgivelser med utsikt over havet ligger det sjarmerende, familiedrevne leilighetshotellet Matzi Apartments. Her trives du som vil bo nær stranden i rolige og vakre omgivelser.

 

Ved det herlige bassengområdet med havutsikt er det plass til stille stunder i en solseng under en parasoll eller et kjølig dukkert i bassenget. De yngste gjestene kan plaske og leke i det bortgjemte barnebassenget.

 

Kvällarna spenderas med fördel i Gerani som ligger en kort promenad från hotellet. Här kan ni strosa på mysiga gator och äta middag på någon av tavernorna som finns här. Lockar ett besök i Chania är det enkelt att ta sig dit med lokalbuss eller taxi.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studioleilighet 2 personer
Pent møblerte studioleiligheter. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner. Noen leiligheter har trinn mellom soveområdet og kjøkkenet.
OBS: Ekonomi Studio har ingen balkong / terrass!

 

To-roms leilighet 4 personer
Pent møblerte leiligheter med to rom. Alle leilighetene har et soverome med dobbeltseng eller to enkeltenger og en kombinert stue og soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

Tre-roms leilighet 6 personer
Pent møblerte leiligheter med tre rom. Alle leilighetene har to soverom med hhv. en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert stue og soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner. 


Vær oppmerksom på at alle leilighetene varierer i størrelse og utforming.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:   Ca. 14 euro per uke betalt direkte til hotellet.

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Matzi Apartments Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost