Maleme Mare Hotel Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Maleme Mare Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

• Bassenger  Barnebasseng  All Inclusive  Gratis internett

• Avstand til strand 20 m  Lokalt sentrum 200 m  Platanias 5 km

Hotellbeskrivelse

Maleme Mare Hotel ligger i det lille, koselige feriestedet Maleme, med vakker utsikt over havet og fjellene. Her trives alle som ønsker en avslappende ferie i rolig tempo. Hotellet ligger en kort spasertur fra stranden og nær Maleme sentrum.

 

Hotellet har to herlige bassengområder som lokkerr med både avslapning og et avkjølende bad. Det finnes også solsenger, parasoller og et barnebasseng. Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet hvor du kan nyte sol og salte bad.

 

Oppholdet på Maleme Mare er All Inclusive og rettene tilberedes med grønnsaker og krydder fra egen hage. I tillegg produserer hotellet sin egen olivenolje.

 

Gratis trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film osv.

Rom informasjon

Executive standard rom
Pent møblert rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, air condition, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Leilighet
Pent møblerte leiligheter for maks 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt kombinert stue og soverom med sovesofa, klimaanlegg, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Executive leilighet
Pent møblerte leiligheter for maks 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt kombinert stue og soverom med sovesofa, klimaanlegg, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner. Executive-leilighetene har et mer luksuriøst interiør enn de vanlige leilighetene.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

Frokost

08:00 – 10:00

Lunsj

13:00 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:00 – 18:00

Bar

10:30 – 22:30

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, cocktailer og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

  

Uterestauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Maleme Mare Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost