Maleme Mare Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Maleme Mare Hotel
TrustYou Tooltip Text
Maleme 730 14
Hotellbeskrivelse

Maleme Mare Hotel ligger i det lille, koselige feriestedet Maleme, med vakker utsikt over havet og fjellene. Her trives alle som ønsker en avslappende ferie i rolig tempo. Hotellet ligger en kort spasertur fra stranden og nær Maleme sentrum.

 

Hotellet har to herlige bassengområder som lokkerr med både avslapning og et avkjølende bad. Det finnes også solsenger, parasoller og et barnebasseng. Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet hvor du kan nyte sol og salte bad.

 

Oppholdet på Maleme Mare er All Inclusive og rettene tilberedes med grønnsaker og krydder fra egen hage. I tillegg produserer hotellet sin egen olivenolje.

 

Gratis trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film osv.

Rom informasjon

Executive standard rom
Pent møblert rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, air condition, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Leilighet
Pent møblerte leiligheter for maks 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt kombinert stue og soverom med sovesofa, klimaanlegg, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Executive leilighet
Pent møblerte leiligheter for maks 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt kombinert stue og soverom med sovesofa, klimaanlegg, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner. Executive-leilighetene har et mer luksuriøst interiør enn de vanlige leilighetene.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

Frokost

08:00 – 10:00

Lunsj

13:00 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:00 – 18:00

Bar

10:30 – 22:30

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, cocktailer og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

  

Uterestauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

• Bassenger  Barnebasseng  All Inclusive  Gratis internett

• Avstand til strand 20 m  Lokalt sentrum 200 m  Platanias 5 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom