Lycasti Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Lycasti Hotel
Tavronitis 73006, Chania Crete Kart
Hotellbeskrivelse

Lycasti Apart Hotel er et lite leilighetshotell, som ligger i den lille byen Tavronitis, ca. 18 km vest for Chania.

 

Omgitt av palmer og frodige planter, blir det koselige bassengområdet raskt et naturlig samlingssted for hotellets gjester. Her kan du nyte solen, eller slappe av med en bok i skyggen under en palme. Det er også en liten restaurant som serverer frokost hver dag.

 

Hotellet er smakfullt innredet i varme farger. Her bor du i ferieleilighet, og har derfor friheten til å tilberede dine egne måltider.

Rom informasjon

Studio leilighet
Pene, enkelt møblerte leiligheter for 3 personer. Alle leilighetene er innredet med kombinert sove- og oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning. Leilighetene inneholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, 1 sovesofa, te-kjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyret, air condition, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

 

Superior Studio leilighet
Pene, enkelt møblerte leiligheter for 3 personer. Alle leilighetene er innredet med kombinert sove- og oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning og sofakrok. Leilighetene inneholder dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, 1 sovesofa, tekjøkken med nødvendig kjøkkenutstyr, TV, air condition, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

 

To roms leilighet
Pene, enkelt møblerte to-roms leiligheter for 4 personer. Alle leilighetene er innredet med soverom (hems) med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og kombinert sove- og oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning og to enkeltsenger/sovesofaer. Leilighetene har te-kjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyret, klimaanlegg, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

Måltid
Ingen måltider inkludert.
Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro
Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng – Tekjøkken

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom