Lycasti Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Lycasti Hotel
TrustYou Tooltip Text
Tavronitis 73006, Chania Crete
Hotellbeskrivelse

Lycasti Hotel er et enkelt leilighetshotell som ligger i den lille byen Tavronitis, ca. 18 km vest for Chania. Her er det ikke så mange fasiliteter, men det er god stemning her, og personalet gjør alt de kan for at hotellets gjester skal føle seg hjemme.

 

 Det koselige bassengområdet, som er omgitt av trær og frodige planter, blir raskt et naturlig samlingspunkt for hotellets gjester. Her kan du nyte solen, eller slappe av med en bok i den store hagen, i skyggen under et tre. Det er også en liten restaurant hvor du kan kjøpe frokost og småretter. 

Rom informasjon

 

Studio leilighet
Enkelt møblerte leiligheter for tre personer. Alle leilighetene er innredet med kombinert soverom/stue med åpen kjøkkenløsning. leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, kjøkkenkrok med nødvendig utstyr, air-condition, safe (mot avgift) og balkong eller terrasse.

Badene har badekar eller dusjkabinett, toalett og hårføner.

 

 

Superior Studio lejlighed

Enkelt møblerte leiligheter for tre personer. Alle leilighetene er innredet med kombinert soverom/stue med åpen kjøkkenløsning og sofakrok. leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, kjøkkenkrok med nødvendig utstyr, air-condition, safe (mot avgift) og balkong eller terrasse.

Badene har badekar eller dusjkabinett, toalett og hårføner. 

 

 

To værelses lejlighed

Enkelt møblerte leiligheter for fire personer. Alle leilighetene er innredet med ett soverom (på hems), med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert soverom/stue med åpen kjøkkenløsning og to enkeltsenger eller sovesofaer. Leilighetene har kjøkkenkrok med nødvendig utstyr, air-condition, safe (mot betaling) og balkong eller terrasse.

Badene har badekar eller dusjkabinett, toalett og hårføner.

Måltid
Ingen måltider inkludert.
Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng – Tekjøkken

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom