Lake & River Side Hotel Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Lake & River Side Hotel
TrustYou Tooltip Text
Sorgun Mahallesi, 07600
Hotellbeskrivelse

 5-stjerners All Inclusive-hotell for hele familien


Det palasslignende Lake & River Side Hotel er et flott 5-stjerners hotell for familier, par og venner som vil nyte av en luksus ferie. Side sentrum ligger ca 7 km fra hotellet om man skulle ville utforske dette koselige ferie resort.

Hotellet har et stort bassengområde der både store og små trives. Her finnes det et stort basseng, et basseng med vannsklier og et separat barnebasseng. Hotellet har også en privat strand ca 1,3 km fra hotellet om du foretrekker sand mellom tærne. Det arrangeres en gratis shuttlebus til stranden flere ganger om dagen.

 

Står avkobling på skjema finnes det en spa-avdeling med tyrkisk bad, badstu og steambad på hotellet. Under dagen og kvelden organiserer animationsteamet aktiviteter, konkurranser og underholdning for både store og små.

 

Vil man ta seg utenfor hotellområdet finnes det mye å oppdage i denne sjarmerende byen. Side sentrum byr på både historiske opplevelser og koselig byliv og den litt større byen Manavgat ligger kun 4 km fra hotellet. Gå ikke glipp av Manavgats store marked som er en gang i uken der du kan kjøpe med deg fine souvenirer.


Trådløst internett finnes tilgjengelig på hele hotellet. Vær obs på at forbindelsen er veldig langsom og at det ikke går å streame filmer etc.


Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Pent møblert rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt mulighet for ekstra oppredning, telefon, TV, safe, minibar (fylt med vann og juice), sentral kontrollert klimaanlegg og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.7

 

Familierom 4 personer
Elegant innredede rom for 4 personer. Alle rommene inneholder to soverom, ett med dobbeltseng og det andre med to enkeltsenger. I tillegg TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, safe, minibar (påfylles med vann og juice) og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive


Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:30

Street Bistro Snacks

10:30 – 16:30

Beach Bar Snacks

12:00 – 15:00

Patisserie

11:00 – 22:00

Is

14:30 – 16:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnight Soup

22:00 – 00:00

Night Snack

00:00 – 07:00

 

A’la Carte Restauranter – Ett måltid inkl. Husk å reservere bord!

Violino

19:00 – 21:00

Lalezar

19:00 – 21:00

 

Barer

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Street Bistro Bar

24 timer

Beach Bar

10:00 – 18:00

Disco Bar

23:00 – 02:00


Tilleggsinformasjon

Massasje og behandlinger i hamam er mot avgift. Utvalgt importert alkohol, drikker på flaske, ferskpresset fruktjuice, motoriserte vannsportsaktiviteter og enkelte fasiliteter (inklusive biljard, bordfotball, leie av tennisutstyr etc.) inngår ikke i Ultra All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol til personer under 18 år. Høy musikk fra animationsteamets aktivitets- og underholdningsprogram kan oppleves som forstyrrende. Uteserveringer, barer, basseng og andre aktiviteter kan være stengt under lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. kommer til å være begrenset utenfor høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng • Gratis skyttelbuss til stranden Gratis internett

Strand 1,3 km Side sentrum 7 km Manavgat 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom